Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan fiúról aki élvezné ha a barátnője szolgája lenne?

Figyelt kérdés
Bármit megtenne amit mondanak neki. Pl lábimádás, nyalatás, erényöv ami csak izgatja a lányt.

2015. máj. 17. 12:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Sok fiú vágyik erre :) Szurkolok, hogy sikerüljön hozzád illő lányt találni.
2015. máj. 19. 11:38
 12/30 anonim ***** válasza:
38%

Ez így nekem már a gyerekesség kategória. Persze szexben ok a szerepjáték (de nem ez állandó jelleggel) ha mindkét fél benne van és élvezi, de a mindennapokban nekem egy társ kell. Akihez hozzá lehet bújni és iránymutatást ad ha úgy érzi. Nem egy csicska, egy alárendelt személy aki tőlem függ. Egy fárasztó stresszes nap után nem erre van az embernek kedve. Nekem legalábbis nem.

De nem tudom hogy tud tisztelni valaki olyan embert aki pl parancsra a talpát nyalja. A lelki torzulásokról nem is beszélve. Nem egészséges hosszútávon meg működésképtelen.

2015. máj. 19. 11:39
 13/30 anonim ***** válasza:
73%
fordítva ez nagyon működik nálunk. itt én vagyok a szolga, mint a lány. barátomat nehezen vettem rá, de most már úgy veszem észre ő is imádja a helyzetet :)
2015. máj. 19. 14:41
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék neki, persze csak egy bizonyos határig, tehát a lány nem csinál bohócot a barátjából. Mivel én lány létemre vagyok domináns természetű, mellém nem is való túlságosan domináns pasi, mert szétmarnánk egymást. Lazább barátságnál még elmegy, de szoros emberi kapcsolatban nálam ez nem opció.
2015. máj. 26. 17:51
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek egy párt akik boldog kapcsolatban élnek már jópár éve és nekik a bdsm, a női dominancia a mindennapos felállás. Nem is nagyon titkolják.

Egyébként külsőre egy teljesen egészséges kapcsolat ahola két fél kiegészíti egymást. A csaj néha rossz passzban van számíthat a csávóra. Azt h miket csinálnak a négy fal között nem tom, de az biztos h csaj dominál rendesen :D

Viszont az említett fárasztó stresszes nap után is van ennek értelme. Hazamegy a nő, nem kell főzni, takarítani, a srác már megcsinált mindent. Finom vacsorával várja, utána egy pohár pezsgőt hoz neki és a lábát masszírozza amíg a sorozatát nézi. Utána forró fürdőt csinál neki, majd az ágyban kényezteti. Masszázs, punci nyalás. Ha kedve van hozzá a nőnek, de csak akkor, lehet aktus is. Viszonozni nem kell semmit, a csaj befordul az ágyba, és már alszik is :)

Úgy érzem sokan kicsit félreértik a témát itt nem arról van szó h éjjel nappal a csizmádat nyalja meg ilyenek. Sőt. Arról van szó, h _pont_ azt csinálja a férfi amire vágysz. Sztem lényegesen több lány el tudná viselni ezt. Persze valamivel fenn kell tartani a szubmisszív szerepet, egy kis megalázás, fenekelés stb, de sztem ez nem olyan nagy kihívás egy nőnek, már ha izgatja atéma vmennyire. Viszont nagyon nagy tévedés, h egy ilyen férfi nem igazi férfi, a szexet/szerepjátékot meg a hétköznapi élet problémáit teljesen külön lehet választani egymástól.

2015. máj. 26. 18:11
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek domina lenni de már van egy csicska szolgám
2015. máj. 26. 18:31
 17/30 anonim ***** válasza:
92%

Azt gondolnám, hogy valami a lelki világában nincs rendben. Biztos érte valamilyen sérülés, hogy nem tartja magát annyira értékesnek vagy egyenrangúnak. Szeretném, hogy lelkileg rendbe jöjjön és élvezze a normális dolgokat, amikor egymásnak akarunk örömet okozni minden megalázottság nélkül.

De addig is kupis a szobám, meg főzni kéne és van egy két dolog, amibe segíthetne, ha már szolgálni szeretne.:D

2015. jún. 18. 19:16
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
azt, hogy beteg
2015. jún. 18. 19:38
 19/30 A kérdező kommentje:
Miért lenne beteg?
2015. jún. 18. 19:44
 20/30 anonim ***** válasza:
En egy ferfit szeretnek es nem egy kiskutyust..:) ugyh es igaza van az elottem szoloknak h megcsalna rovid idon belul.. Sajna ez az igazsag.. :/ dominans ferfire vagyik a legtobb no
2015. júl. 23. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!