Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves szűz pasi vagyok és rendesen átvert egy lány. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem online egy lánnyal, megbeszéltük, hogy segít a címben említett problémámon (szűz vagyok, emiatt gátlásos és nem tudok ismerkedni, leblokkolok).
Feltételül szabta, hogy vegyek ki egy belvárosi luxusszállodában szobát - így is tettem, most is itt vagyok, 19h-ra beszéltük meg a találkozót, telefonja ki van kapcsolva.
Ráadásul elég nagy összeggel is becsapott, de nem is ez a legrosszabb, hanem hogy nagyon beleéltem magam és most úgy érzem, innentől még rosszabb lesz..:(
Mit tanácsoltok?
2015. máj. 16. 19:45
21/25 anonim válasza:
Hagytad magad kihasználni és átverni. Miért egy nő diktál az életedben? Miért nem veszed a kezedbe a saját életed?
22/25 anonim válasza:
Keresd meg és üsd ki a fogát.
A pénz nem játék.
23/25 A kérdező kommentje:
Nem keresem és sosem ütnék meg lányt.. azt gondolom, az élettől majd visszakapja.
2015. máj. 22. 10:13
24/25 anonim válasza:
mit vártál ettől a találkozótól? hogy nem leszel gátlásos, vagy mi?
25/25 anonim válasza:
A TINDER nevű appot (okostelefonra) próbáltad már? Elméletileg társkereső ez, de azt mondják, hogy 80-90% alkalmi partnert keres rajta. Csak akkor tudnak egymásnak írni a felhasználók, hogyha egymás adatlapját kölcsönosen vonzónak értékelik. Szerintem tegyél fel egy-két valósághű fényképet, és nyálazd át a felhasználók adatlapját, hátha valaki visszajelöl, és megbeszélhettek valami olyan megoldást, ami mindkettőtöknek megfelel. Mindenképp megér egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!