Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves szűz pasi vagyok és rendesen átvert egy lány. Mit tegyek?
Megismerkedtem online egy lánnyal, megbeszéltük, hogy segít a címben említett problémámon (szűz vagyok, emiatt gátlásos és nem tudok ismerkedni, leblokkolok).
Feltételül szabta, hogy vegyek ki egy belvárosi luxusszállodában szobát - így is tettem, most is itt vagyok, 19h-ra beszéltük meg a találkozót, telefonja ki van kapcsolva.
Ráadásul elég nagy összeggel is becsapott, de nem is ez a legrosszabb, hanem hogy nagyon beleéltem magam és most úgy érzem, innentől még rosszabb lesz..:(
Mit tanácsoltok?
El kell menni egy fizetőshöz. piroslampa.net kb. 15EFt egy óra. Sajnos évekkel ezelőtt én is így kezdtem, mindezt úgy hogy elég jóképú/sármos vagyok. 16 voltam akkor, egy csaj rendesen megszopatott.Tetszettem neki nagyon, de rájött hogy mennyire béna vagyok, onnantól kezdve csak játszadozott velem.Lelkileg nagyon sokáig tartott mire helyrerázódtam . Lett is utána akkora önbizalom hiányom, hogy puncihoz csak véletlenül házibulik során jutottam.
Járj el egy párszor ha van pénzed, az sem baj, ha mindig máshova mész. És keress egy rendes nőt, lehetőleg ne bombázót, mellette pedig tapasztalj.
Az önbizalom helyrehozni nem megy gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!