Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, az anális szex lehet természetes fogamzásgátló módszer?
"nem normális, állandóan ilyen kérdéseket ír ki"
Ja, kissé agyára ment a téma a srácnak. De még mindig nem annyira, mint szegény 73%-nak, akinek szintén teljesen az anál körül forog az élete, csak neki nem a mániás, hanem a fóbiás oldalról.
Kedves Kérdező.
Ha odáig fajul a társadalom, hogy nem lesz cicilizáció, meg gyógyszer, hidd el, hogy az emberek igenis fognak arra ügyelni, hogy ne essen a nő gyakran teherbe. Már a bibliában is írtak erre praktikákat. Itt senki nem lesz szarban.
Folyton azzal jössz, hogy te a "dobozon kívül gondolkodsz." Ne érezd már magad olyan különlegesnek, kérlek. Nem vagy az. Higgy nekem. :)
sose mondtam még ezt de tudod:D
nem vagyok különleges...csak elgondolkozom dolgokon a sok tescolako meg leugat. hát fuck off
"ha valakia dobozon kivül gondolkodik az már egyből nemnormális."
Akkor ezt ki írta, ha te soha nem mondtad?! :O
"hidd el, hogy az emberek igenis fognak arra ügyelni, hogy ne essen a nő gyakran teherbe"
Lol, emberek, ne hordjatok már össze ennyi fogalmatlan hülyeséget, pláne kérdező gondolkodjon picit, ha már ilyen büszke az eszére. Ősközösségi állapotok között, ahol gyógyszerek, orvosi ellátás stb. nélkül a gyerekek 80%-a nem éri meg a felnőttkort, pont az a jó, ha minél hamarabb teherbe esik a nő. Sőt egész a 19. második feléig az egész emberi történelem során óriási volt a csecsemő- és gyermekhalandóság, úgyhogy az emberek többnyire arra törekedtek, hogy minél több gyerekük szülessen, nem arra, hogy minél kevesebb.
nem jutottatok el a kérdés lényégéhez még mindig:D
sebaj részemről lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!