Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok, az anális szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, az anális szex lehet természetes fogamzásgátló módszer?

Figyelt kérdés
érdekelne sokak véleménye

2015. máj. 16. 19:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

"nem normális, állandóan ilyen kérdéseket ír ki"

Ja, kissé agyára ment a téma a srácnak. De még mindig nem annyira, mint szegény 73%-nak, akinek szintén teljesen az anál körül forog az élete, csak neki nem a mániás, hanem a fóbiás oldalról.

2015. máj. 18. 14:09
 22/31 A kérdező kommentje:
igen valóban nem vagyok " normális" ha ti vagytok a normálisak. civilizáció nélkül szarban lesztek.
2015. máj. 18. 14:47
 23/31 A kérdező kommentje:
ha valakia dobozon kivül gondolkodik az már egyből nemnormális. gratulálok, ezért is tart itt ez az ország afenti válaszok tükrözik a helyzetet. "kinek jut eszébe ilyen, nem érdekelne ha terhes lenne..stb" grat a színvonalhoz.
2015. máj. 18. 14:50
 24/31 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Ha odáig fajul a társadalom, hogy nem lesz cicilizáció, meg gyógyszer, hidd el, hogy az emberek igenis fognak arra ügyelni, hogy ne essen a nő gyakran teherbe. Már a bibliában is írtak erre praktikákat. Itt senki nem lesz szarban.

Folyton azzal jössz, hogy te a "dobozon kívül gondolkodsz." Ne érezd már magad olyan különlegesnek, kérlek. Nem vagy az. Higgy nekem. :)

2015. máj. 18. 15:23
 25/31 A kérdező kommentje:

sose mondtam még ezt de tudod:D

nem vagyok különleges...csak elgondolkozom dolgokon a sok tescolako meg leugat. hát fuck off

2015. máj. 18. 15:32
 26/31 anonim ***** válasza:

"ha valakia dobozon kivül gondolkodik az már egyből nemnormális."

Akkor ezt ki írta, ha te soha nem mondtad?! :O

2015. máj. 18. 15:43
 27/31 anonim ***** válasza:

"hidd el, hogy az emberek igenis fognak arra ügyelni, hogy ne essen a nő gyakran teherbe"

Lol, emberek, ne hordjatok már össze ennyi fogalmatlan hülyeséget, pláne kérdező gondolkodjon picit, ha már ilyen büszke az eszére. Ősközösségi állapotok között, ahol gyógyszerek, orvosi ellátás stb. nélkül a gyerekek 80%-a nem éri meg a felnőttkort, pont az a jó, ha minél hamarabb teherbe esik a nő. Sőt egész a 19. második feléig az egész emberi történelem során óriási volt a csecsemő- és gyermekhalandóság, úgyhogy az emberek többnyire arra törekedtek, hogy minél több gyerekük szülessen, nem arra, hogy minél kevesebb.

2015. máj. 18. 18:57
 28/31 anonim ***** válasza:
ó, kérdező, ha gondolkodnál, akkor mérlegelnéd az utolsó válaszoló hozzászólását, és az én 10. kommentemet
2015. máj. 18. 19:28
 29/31 A kérdező kommentje:

nem jutottatok el a kérdés lényégéhez még mindig:D

sebaj részemről lezárva.

2015. máj. 18. 21:07
 30/31 anonim ***** válasza:
Szerintem azért manapság ez már nem túl gyakori. Esetleg egyszer-kétszer, ha nincs éppen kéznél gumi, vagy a lány elfelejtette bevenni, ilyenről persze hallottam már. Olyanról viszont nem, hogy valakik rendszeresen análoztak volna azért, mert másképp nem védekeztek. Régebben viszont sokkal gyakoribb lehetett, amikor még tényleg nem volt másféle védekezési mód. Ha a pasi valamiért nem akart több gyereket, akkor például így oldhatták meg. Mondjuk beszélni nyilván nem volt annyira divat róla, meg a vallás sem támogatta, de az ember megtalálja a módját. Másrészt, amit még érdemes megjegyezni, hogy ilyen helyzetben az asszony nem utasíthatta el a közeledést csak úgy, mert a házassági kötelességhez hozzátartozott, hogy valahogyan csinálni kell.
2015. máj. 18. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!