Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, az anális szex lehet természetes fogamzásgátló módszer?
Figyelt kérdés
érdekelne sokak véleménye2015. máj. 16. 19:39
1/31 anonim válasza:
Nem vagyok prűd, de nem cserélném fel azt hogy néha anál, annál többször hüvelyi behatolás, az ellenkezőjére. Nem is lenne valami egészséges, mert azt a lyukat nem kimondottan erre a célra használjuk.
2/31 A kérdező kommentje:
szerinted nem. mert igy alakítottáka gondolkodásod és eza "norma". De ha nem lenne se gumi se gyógyszer akkor hogy csinálnád?
2015. máj. 16. 19:43
3/31 anonim válasza:
Ha nem lenne se gumi se óvszer akkor megszakítással. Tudom ennek van kockázata( habár én 5 évig így szeretkeztem és nem estem teherbe), de akkor sem iktatnám ki a hüvelyi behatolást.Az anállal sincs bajom, szoktuk is csinálni, de azért napi 2x csak ott inkább nem.
5/31 A kérdező kommentje:
van egy ismerősöm 20 éve análozik ésa feleségének semmi baja. szóval az hogy kitágul meg ilyenek az hülyeség.
2015. máj. 16. 19:51
6/31 anonim válasza:
Tescos szatyor. Viccet félretéve minek azon gondolkozni, hogy mi lenne ha nem lenne gumi? Miért is jut egyáltalán valakinek is eszébe?
Megszakítást én pl nem tudnám elviselni.
7/31 A kérdező kommentje:
viccet félre téve, neked ez még komolyan nem jutott eszedbe? hogyan élnél atermészetben? néznél ki mint majoma fejéből hogy őő mosta akkor hova dugjam?
2015. máj. 16. 20:03
8/31 A kérdező kommentje:
szerintem az emberi szexualitás nem arra van tervezve hogy gumit meg tabit használjuk. nem természetes.
de ez csak az én véleményem. (nem gyereknemzés a cél)
2015. máj. 16. 20:05
9/31 anonim válasza:
Akkor már miért nem inkább az orális szex? Azt még élvezném is. Persze ha az nem cél...
60/N
10/31 anonim válasza:
ha a természetben lennénk, akkor nem élnénk ilyen sokáig, mert a betegségek, ragadozók hamarabb megölnének minket, mint azt a természet elrendelte, szóval innentől kezdve nem kéne aggódni a túlszaporodás miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!