Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vagyok r. ibanc sokak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok r. ibanc sokak szerint?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem értem. egyszerűen nem vagyok szégyenlős, ha elmegyek bulizni általában összegabalyodok valakivel, volt már, hogy le is feküdtünk. szeretem a farmersortokat nyáron, arról meg nem tehetek, hogy nagy a mellem és topokban jobban látszik, szóval semmivel sem vagyok kirívóbb, mint egy lapos csaj, mégis megkapom. egy súlyos csalódás óta nem szeretnék komoly kapcsolatot, úgyhogy nem mondok nemet a kavargatásra, van, hogy egyik héten még ezzel, a másikon meg már azzal a sráccal vagyok, de nem kihasználás miatt, csak rövidtávot beszéltünk meg, és nekünk így jó. ekkora bűn ez?

18/l

2015. máj. 16. 19:08
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Ha tudnád, mennyien akarnak komoly kapcsolatot... :D de nekem nem kell az elköteleződés, főleg, hogy alapjaiban minden fiú egyforma. Sok dologtól félek, egy kapcsolat nincs köztük.

De ha ez r.ibancságnak minősül, hát akkor az vagyok. Én nem áltatom magam, hanem csak élvezem az életet és vagyok. :)

2015. máj. 17. 11:04
 32/33 anonim ***** válasza:

#31: "Alapjaiban minden fiú egyforma" itt mire gondolsz?

Köszi az általánosítást minden hím nevében!

Ha neked ez az élet élvezése, akkor gratulálok hozzá, kb. semmit nem tudsz az életről ;)

2015. máj. 17. 12:08
 33/33 anonim ***** válasza:

Am a többi kérdésed elég érdekes, elolvastam ám azokat is ;)

Most akkor pasid van vagy nincs, hány éves is vagy pontosan, stb.. ??

Am ez a felfogás sztem is jó, legalábbis én is így gondolkozok fiúként is. Sőt eddig akivel volt kapcsolatom az is inkább "nyílt" kapcsolat volt, h ott voltunk egymásnak ha baj van, volt kit szeretni, de attól még megragadtunk minden lehetőséget ami adódott :P

2015. máj. 17. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!