Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok r. ibanc sokak szerint?
egyszerűen nem értem. egyszerűen nem vagyok szégyenlős, ha elmegyek bulizni általában összegabalyodok valakivel, volt már, hogy le is feküdtünk. szeretem a farmersortokat nyáron, arról meg nem tehetek, hogy nagy a mellem és topokban jobban látszik, szóval semmivel sem vagyok kirívóbb, mint egy lapos csaj, mégis megkapom. egy súlyos csalódás óta nem szeretnék komoly kapcsolatot, úgyhogy nem mondok nemet a kavargatásra, van, hogy egyik héten még ezzel, a másikon meg már azzal a sráccal vagyok, de nem kihasználás miatt, csak rövidtávot beszéltünk meg, és nekünk így jó. ekkora bűn ez?
18/l
Dehogy baj, hiszen fiatal vagy, nem is nagyon kéne még komoly kapcsolat. Sokan megbánták utólag a környezetemben, köztük én is.
Ne azt nézd, mit mondanak, hanem hogy ki mondja. Talán csak irigylik, hogy neked még szép az élet. Hogy nem vagy lekötve. Most bulizz, amíg nincs gyereked. Ne törődj a többivel, főleg, ha nem fontosak neked.
Én is kaptam már meg hasonlót. Alaptalanul, mert csak komoly kapcsolatom volt.
21K
A 21K *urvát jelent?:D Haláli egy ilyen válasz végén egy 21K...:D
Mert pont úgy viselkedsz mint egy ri*anc. És úgy öltözöl. Ha úgy öltöznék mint egy meleg, és más pasikkal ölelkezve smárolnék, semmi jogom nem lenne kikérni magamnak, hogy márpedig én a nőket szeretem. Attól még így lenne.
Itt se Neked akarok beszólni, úgy viselkedsz, hogy más emberek leri.ancoznak, teljesen jogosan.
De ez Téged miért érdekel? A saját értékrended szerint nem vagy az, az enyém szerint egy könnyűvérű lány vagy akivel sose jönnék össze még egy éjszakára is. Egyrészt különböző nemi úton terjedő betegségek miatt, másrészt tudja a fene milyen zűr van még körülötted. És még kihívás se lenne ha ilyen könnyen kapható vagy.
De a saját álláspontod szerint nem vagy az, feküdj le továbbra is hetente mással boldogan, és ne törődj az emberek véleményével!:)
az okai lehetnek:
- irigyek a skalpjaidra
- sajnálnak és szeretnének jó útra téríteni
- utálnak és ezért megszólnak
- nem tartják sokra az életstílusodat
esetleg ezeknek a tetszőleges keveréke.
Döntsd el, mennyire akarsz mindezzel foglalkozni. De mivel ebben a világban élsz, ebben a társadalomban, akár tetszik akár nem, mindig lesznek rossz nyelvek. Szóval ezért nem ér panaszkodni. Ha viszont ki tudod zárni mindezt és megtalálni az(oka)t az ember(eke)t, akik így is felismerik az értékességedet, akkor boldogan élhetsz.
ez nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak rólad! Ha nem az, hogy te mit gondolsz magadról!
Én imádom magam így is, pedig igazából ez nálam régebbi dolog volt. És sok pasival sem voltam.
Van a mostani barátom, az első pasim, a második és 3 alkalmi. + 1-et kaptam szülinapra a barátom mellé.
Ha összeadod ez csak 7, és 21 vagyok.
Valakinek ez gond, valakinek nem, én magamat imádom, barátom imád engem, ennyi elég. Nem kell kis gizi meg nagy jóska véleménye nekem.
Egy rossz pletyka nem megy rólam, mert minden diszkrét.
Hogy miért vagy ri.banc sokak szerint? Semmi személyeskedés, csak józan paraszti ész... ezek lehetnek az okok:
1. "ha elmegyek bulizni általában összegabalyodok valakivel..."
2. "...volt már, hogy le is feküdtünk"
3. "úgyhogy nem mondok nemet a kavargatásra"
4. "egyik héten még ezzel, a másikon meg már azzal"
Nem bűn ez, de ha ri.banc vagy, akkor ne lepődj meg, hogy annak tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!