Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki kívánja a vad szexet de félős így alig meri elmondani a "perverzióit", szerintetek túlzás lenne ha arcon köpném szex közben vagy élvezné?
imádja ha lefogom a kezeit, szereti a hajtépést, szereti ha fojtogatom... ezek fényében szerintetek egy arconköpés bejönne neki vagy túlzás lenne?
tudom ez egyénfüggő de véleményetek csak van. ha megkérdezném előre akkor elvesztené a varázsát.
én is ilyen vagyok, de nincs olyan hogy "bejönne vagy túlzás lenne", a barátom ezt tudja. ő szó nélkül csinálja amit szeretne. Fenekemet is szabad stb.
mondjuk ő sose köpött le, maximum le a mikor szopiztam vagy a számba. de a hajtépés vagy a megtorkoztatás azért szerintem eléggé vadító, legalábbis nekem.
esetleg ha dobálnak az ágyban (mármint engem dobál a pasi). vagy lehúz az ágyról a földre és úgy adja be durván, ilyenekben gondolkodj.
De ezek még kevésbé durva dolgok. Én ennél többet is bevállalok.
Én eléggé mazochista vagyok, a párom szintén fojtogat, lefog, kötöz, de ha leköpne, én megcsapnám.
Nem mindegy, hogy a barátnőd a fájdalmat szereti vagy a megaláztatást. Pl engem izgat, ha a barátom szex közben ler.b@ncoz, ezt finoman adtam a tudtára, hogy próbáljunk így szexelni. De addig ilyet nem csinált volna.
21/L
Szerintem először köpj a tenyeredbe hogy lássa és kend az arcára, szablyára.... és figyeld a reakcióit.
Nekem több sub/mazo csajom is volt... mindegyik élvezte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!