Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy a srác ne csak lefektetni akarjon, hanem párkapcsolatot? 20/L
ki a franc szólít le az utcán idegeneket?Hogy ismerkedjen az ember muzeumban színházba oda nem egyedüljárnak az emberek!
képtelenség ismerkedni manapság vagy a vén taták vagy olyanok találnak be akik túl fiatalok vagy csak dugni akarnak.. szar ügy..
a fiúk a lányok tekintetében dugás tekintetében csak lejjebb viszik a lécet. Remélem értesz. Szóval ha csak meg akar dugni, akkor nem annyira jössz be neki, soha a büdös... kkk... életbe nem fog veled összejönni.
Magamból indultam ki, és ezzel minden srác így van szerintem :D Dugni megdugnám azt is aki nem annyira jön be, de járni olyannal, aki nem annyira jön be... soha...
25 éves helyes srác vagyok, hallgass rám. Hagyd a francba a csávót, ha neked nem megfelelő a csak szex esetleg ilyen barátság extrákkal kapcsolat. Ha úgy érzed, hogy bele tudsz zúgni akkor egyből IGNORÁLD azonnal! soha többé ne beszélj vele, vagy ha nem megoldható ez, akkor ne beszél vele soha többé flörtös dolgokról.. szexről ilyesmiről. légy hideg és távolságtartó, különbden lehazudja rólad a bugyit és bömbölni fogsz
ne mondd ,hogy nem szóltam ;)
hajrá. Ja és ha nem őszinte, tehát nem mondja meg őszintén neked, hogy csak dugni akar akkor görény is, nyugodtan ródd fel neki, legalább fejlődik a személyisége
nincsmit
Nálam az lenne a cél, hogy lefekteseselek első körben.
Azután lehet, hogy vállalkoznék többre is, de ez nem biztos.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!