Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nagyon bonyulult felkészülni az anális szexre? mennyi ideig tart? Mi kell hozzá kb?
Fizikailag felkészülni?
Ha csinálsz beöntést, az megkímél attól, hogy kínos vége legyen. Bár erre gondolni kell előtte, és úgy nem lesz ciki szerintem. A beöntést bárhogy megcsinálhatod, ahogy módodban áll.. Ha használsz sikosítót, az mindenképp jól jön. Kezdjétek lassan, ha nem fáj, ráér akkor gyorsulni.
Nekem személy szerint sosem kellett sikosító sem, pedig ritkán csináljuk. Kb öt, vagy max tíz perc elég, hogy rendesen belemelegedjek.
Ha bent van, akkor megvan a neheze.)
Sok sikert!
Nálam teljesen változó, van hogy beöntés, hosszú tágítás után se jön meg a kedvem hozzá, de olyan is volt, hogy szex közben egyszer csak megkívántam, hogy tegye át.
Általánosságban a beöntés nem hülyeség, de nem is elengedhetetlen. Ajánlott a szexhez óvszert használni. És síkosítót. De az sem feltétlenül szükséges. Hogy mennyi ideig tart, az majd menet közben eldől. Mindenesetre akkor álljatok neki, amikor ráértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!