Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik jön inkább be?
Figyelt kérdés
Egy pilóta, vagy egy orvos? Melyiket tartjátok izgatóbbnak?2015. máj. 15. 01:05
1/10 anonim válasza:
Mármint szerepjátékhoz?
A pilóta egyenruha szexibb.
2/10 anonim válasza:
Az orvos ;) főleg ha nőgyógyász :P
3/10 A kérdező kommentje:
Nem, az életben. :)
2015. máj. 15. 01:10
6/10 anonim válasza:
Orvos de csak ha tisztesseges. A pilota meno de folyton aggodnek miatta
18/L
8/10 anonim válasza:
sosem értettem azokat a nőket, akik vonzódnak valamely munkakörhöz.
Persze, engem is felizgat egy-két ruhadarab, egy feszes fain boxer, vagy egyéb dolgok, de ez nem azért van mert ő rendőr, vagy orvos, vagy esetleg pilóta.
Én kiakadok ezen.
Ugyanúgy lehet szexi egy farmerben lévő srác, egy rendőrruhában lévő srác, egy öltönyös srác, de egyiknél sem a ruha miatt. Hanem mert szexi pasin mindegy mi van. Vagyis azért nem, de nem a ruha miatt.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm hölgyeim! Hármat kapott a pilóta és hármat az orvos. Döntetlen.
2015. máj. 15. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!