Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem összejöttem egy négerrel, de mikor oda került a
sor, akkor a farka láttán teljesen elment a kedvem, tudok
ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tetszik a néger férfiak nemiszerve......
Komplexusos fehér srác anti-propagandája? Megsúgom, forma ugyanaz, csak a színe más. Azt meg azért arcán láttad, ha ott nem zavart a bőrszín, máshol hülyeség erre fogni.
Nekem nem tetszenek, de ritka naív és hülye lennék, ha csoki srácon albínó farkat várnék.
2015. máj. 15. 04:02
22/40 anonim válasza:
Legyetek már kicsit megértőbbek a kérdezővel. Csak megdöbbent, valószínűleg nem azért, mert fehéret várt, csak mert még sosem látta.
Kedves kérdező, ha változtatni akarsz, az nem túl nehéz. Próbáld meg vele újra most, hogy már tudod, mit fogsz látni.
Remélhetőleg nem bántódott meg. Ha nem mondtál neki ilyet, hogy barna a farka, ezért elment a kedved.
2015. máj. 15. 06:11
23/40 anonim válasza:
Nekem volt néger férfival párkapcsolatom , nagyon értelmes , tanult , normàlis ember volt , akire mindig jó szívvel emlékezem .😊 Nagyon szerelmes voltam belé , nagyon vonzó , jó kiállású srác volt . Nem lepődtem meg rajta hogy milyen ott , hiszen mire ida kerültünk nagyon akartam Őt ... Eszembe nem jutott volna azért megszakítani vele a kapcsolatot , mert minden porcikája barna .. 😉
2015. máj. 15. 06:38
24/40 anonim válasza:
A kérdező nem nő....
A közvéleményt akarja pofozzni azzal hogy nem a nagy farok a jó...
2015. máj. 15. 07:21
25/40 anonim válasza:
Basszus nem mindegy milyen farok landol benned.Te rasszista állat.
2015. máj. 15. 07:34
26/40 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha változtatni akarsz, nem túl nehéz, azaz keres egy magyar fiút :) Ennyi.
2015. máj. 15. 07:52
27/40 anonim válasza:
Sok okos itt "rasszistázik". Egy kicsit sem zavar titeket, hogy ha rasszista lenne a kérdező, akkor össze se jött volna vele?
2015. máj. 15. 07:54
28/40 anonim válasza:
Igazából megértelek, mert nekem sem a mérettel van bajom, hanem a színnel, és tudom hogy ez kicsit rasszista dolognak nézne ki, de mégsem, mert én nem itélem el őket, sőt, ugyanolyan emberek, de engem nem vonzanak a négerek, se a sötétbőrüek.
Nekem a magyar pasik jönnek be (még a romák sem tetszenek).
De nekem még azelőtt elmegy a kedvem tőlük, mielőtt levenném a nadrágjukat. Már magában az arc, vagy a felsőtest.
2015. máj. 15. 10:15
29/40 anonim válasza:
Miért lenne szegény rasszista? Nehogy már az is rasszista legyen, aki nem szereti a fekete fasżt. Nem utálja a négereket, hiszen össze is jött az egyik példánnyal. Egyszerűen csak arról van szó, hogy közben rájött, hogy nem szereti a fekete péniszt. Ott azért még nem tartunk szerencsére, hogy kötelező legyen szeretni is! Szerintem érthető és elfogadható, hogy elment a kedve a kérdezőnek, ne is akarjon ez ellen tenni szerintem. Sokkal okosabban tenné, ha nem állna be az agyatlan fajgyalázó magyar lányok egyre hosszabb sorába.
2015. máj. 15. 13:20
30/40 anonim válasza:
Nem kell tetszenie, senki se kötelezte erre. De ha elolvastad a kérdést, az annyiból áll, hogy nem tetszik neki, hogyan változtasson rajta. Miért nem állt egyszerűen tovább, vagy fogadta el olyannak, amilyen? Meg tényleg, milyen színűre számított? Ez kb. olyan, mintha egy ázsiaival bszélgetsz, aztán leveszi a napszemüvegét. Jaj, nem tetszik a szeme, most mit csináljak vele? Olyat se láttam még, hogy majdnem összejöttem egy sráccal, de túl magas, vagy nem tetszik a haja szine, mit változtassak rajta? Értelmetlen a kérdés, vagy pedig csak ki akarta magából írni, hogy neki nem jönnek be a négerek, amiről meg döntse el mindenki maga, milyen jellemre vall.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!