Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem összejöttem egy négerrel, de mikor oda került a sor, akkor a farka láttán teljesen elment a kedvem, tudok ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tetszik a néger férfiak nemiszerve......
21/L
2015. máj. 15. 00:18
11/40 anonim válasza:
Egyébként a rasszista nem jelenti, hogy neonáci lenne vagy bármi agresszív megnyilvánulása lenne.
"Rasszista előítéletek: Előítéletek egy személy egy „rasszhoz” való vélt vagy valós tartozása miatt. Azaz A személy azt gondolja, hogy B személynek X tulajdonsága van, mivel Y „rasszhoz” tartozik." - jelen esetben a nemiszerv kinézete.
"Rasszista diszkriminációEmberekkel való megkülönböztető bánásmód külső jegyeik, például bőrszínük alapján. Hétköznapi példája, ha A személy nem köszön B személynek, mert az Y „rasszhoz” tartozik." - és ennek vannak további fokozatai.
12/40 anonim válasza:
Ha nem tetszik, hát nem tetszik. Nem értem, hol a probléma.
13/40 anonim válasza:
A politikában fejtsd ki, ne itt -KÉRLEK.
14/40 anonim válasza:
Minek kell ezen pontosan változtatni? Nekem sem tetszik pl. a sovány csajok lapos segge, és egyáltalán nem akarok ezen változtatni.
15/40 electroman75 válasza:
Mond kérdező mit vártál egy négertől? Azt hogy hófehér farka legyen rózsaszín masnival? Akkor kellett volna csodálkoznod ha nem fekete a nyele, nem gondolod?
16/40 A kérdező kommentje:
Hű, te nagyon buta lehetsz. Szerinted ha rasszista lennék összejönnék vele? Egyébként is írtam, hogy sosem láttam ezelőtt.
2015. máj. 15. 01:04
17/40 anonim válasza:
Még jó, hogy nem neon zöld a pecse. :D Hm, egy megoldás van, talán nem n.égerekkel kellene ismerkedned. Hiszen cigány sem dug fehér nőt jobbára. :D
18/40 A kérdező kommentje:
Nem tudattam, hogy nem fog tetszeni :D
De attól még az úriember szimpatikus.
2015. máj. 15. 01:08
20/40 anonim válasza:
semmi gond nekem sem tetszik a néger fa-sz.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!