Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most akkor nem vok heteró?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor nem vok heteró?

Figyelt kérdés
Néha elképzelem, hogy egy fiút aki nyitott rá megsz-patok keményen. Vagy megdugom. De úgy h ő alárendelt. Tehát mintha pl rabszolga lenne és ezért tenné meg. Azaz megalázó lenne de megtenné. Mivel ilyesmire nincs úgyse esély, hisz nem ismerek fiúkat annyira nem para, de érdekel, hogy másnak is van ilyen gondolata?

2015. máj. 4. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Hetero vagy teljes mértékben, hiszen csak csicskáztatod.................-.-.........-.-
2015. máj. 4. 12:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom! És szerintetek ha megteszem is tetszik?
2015. máj. 4. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
2: Barátocskám te minimum bi vagy......-.-.......-.-...
2015. máj. 4. 12:43
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szexuálisan vonzódsz bizonyos helyzetben a fiúkhoz.--> Biszexuális vagy. Lehet hogy a lányok felé jobban vonzódsz de akkor is jelen vannak a fantáziádban a fiúk. Nincs ezzel gond a legtöbb ember valamilyen szinte biszexuális.
2015. máj. 4. 12:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez inkább tűnik a dominancia kiélésének, mint szexuális vonzalomnak attól függetlenül, hogy izgat a gondolat. Persze tévedhetek, meg 3 sorból nem készítek lelki elemzést, de az, hogy őt inkább megalázni akarod, nem pedig szeretkezni vele (most direkt használtam ezt a szót), az nekem nagyon erre utal.
2015. máj. 4. 14:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Valóban a helyzet tetszik. Hisz amit tesz magam részéről megalázónak tartom.
2015. máj. 4. 14:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen gondolataim, csak a másik oldalról. Izgat, ha megaláznak és dominálnak, és sokkal megalázóbb, ha ezt egy férfi teszi, és úgy kellene pl. szopnom, hogy egyébként nem vonz a férfitest. Mondjuk én magamat binek tartom emiatt, de a börtönben is csak a köcsögöket tartják melegnek, a bikákat nem...
2015. máj. 5. 08:03
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

ha már sexelsz vele teljesen mindegy milyen szerepben akkor minimum bi vagy.

ráadásul úgy kívánod őt mint nőt...ez bizony gyanús...lehet hogy te inkább meleg vagy.

2015. máj. 6. 21:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálam fordítva van egyszer kipróbálnám fiúval úgy, hogy szinte teljesen alá rendelt vagyok.
2015. máj. 17. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!