Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero srácok, próbáltatok már fel női fehérneműt?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor kiét és miért vettétek fel?
kort is írjatok légyszi!
2015. ápr. 30. 21:34
2/12 anonim válasza:
Felvettem az osées ruhajat egy lany ismerosomnek fogadasbol, asztan lefenykepezett Mig levetem volna es megszivatott vele :D 25 f
3/12 anonim válasza:
Igen,az volt az utolsó napom heteroként
4/12 anonim válasza:
Hülyén hangik, de a női ruhák anyaga sokkal kellemesebb a bőrnek... Miért nem lehet minden ruha ilyen?
5/12 anonim válasza:
a feleségemét vettem fel,mert nem száradt meg az enyém,de le is vetettem,mert kilógott t.köm,f@@@szom
8/12 anonim válasza:
én viselem is a bugyikat kényelmes családos vagyok.
9/12 anonim válasza:
A 8.-os ballagáson öltöztetettek lánynak,harisnyában,magas sarkú cipőben,szinte kivillanó fenékkel mini szoknyában.Először szégyelltem,de ahogy néztek rám a férfiak,valami nagyon kellemes érzés töltött el.Kipróbáltam otthon a négy fal közt ,de nem volt meg az az érzés mint amikor láttak benne,ezért inkább vittem magammal és olyan helyeket kerestem,ahol észrevehetnek. 55/F biszex
10/12 anonim válasza:
A párom bugyiját és a harisnyáját próbáltam fel.Kíváncsi voltam,hogy tényleg olyan kényelmetlen a harisnya,ahogy Ő mondja.Nekem jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!