Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Próbáltatok már fel női fehérneműt, bikini-t?
Figyelt kérdés
Én még kisebb koromban felpróbáltam egy bikinit, s annyira izgatóan hatott, sexy-nek láttam magam, hogy azóta is néha szoktam így recskázni(no nem lennék képes egész nap hordani, csak így ritka érdekességként). Ti próbáltatok már ilyesmit?2011. dec. 18. 05:59
1/9 anonim válasza:
nekem nincs semmiféle szexuális aberrációm tehát nem izgat a dolog. Nem nem próbáltam...
3/9 anonim válasza:
Én elég "hülye" vagyok ilyenekhez. De mondjuk ennyire nem, viszont vettem fel női pólót aminek kivágás van a válnál meg stb. Meg egy szoknyát, igaz a nadrágon felülre. De jó volt, mindig irigyeltem a lányok ruháit.... A ********* ****** *****!! Mindenki egy mázlista aki lánynak születik.
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem beteges... kinek hogy s mi...
2011. dec. 18. 14:01
7/9 anonim válasza:
Persze női göncökben járok egész nap. Mivel lány tesóm van ezért mindig osztozom vele a ruhákon...
17f
UGYANMÁR xD
8/9 anonim válasza:
Hát én úgy mondanám, hogy attól függ, hogy milyen mértékben, én egyszer vettem fel a pólót meg szoknyát poénból. Meg kíváncsi voltam, hogy néznék ki lányként kb.
De ha mondjuk valaki férfiként, női ruhákban fényképezi magát hááát az már inkább. Mert pl. gólya táborban feladat hogy öltözetek lány ruhába az is más.
9/9 A kérdező kommentje:
Na jó... én sem túlzásban gondoltam. Mondtam is hogy nagyon ritkán... Nincs elmenve az eszem ;)
2011. dec. 18. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!