Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy külföldi barátnőmbe, akivel még nem is találkoztam. Lány vagyok. Mit tegyek?
Van egy nagyon jó barátnőm Tunéziából. Tavaly nyáron ismerkedtünk meg Facebook-on (egyik közös kedvenc bandák rajongói oldalán). Azóta nagyon-nagyon jóban lettünk, tényleg nagyon szeretjük egymást, mindketten úgy érezzük, hogy többek vagyunk, mint barátnők, kb, mint a testvérek.
Viszont néhány hónapja elkezdtem azt érzeni, hogy beleszerettem. Viszont mivel ő tunéziai, a társadalom és a vallás nem nagyon tolerálja a nem hetero embereket, ezért ezt sokáig magamban tartottam. Viszont egy pár napja úgy éreztem, muszáj tudnia róla, úgyhogy elmondtam neki. Mint kiderült, egy ideje ő is ugyan így érzett irántam, csak nem merte bevallani. Ebben az a furcsa, hogy mindketten heterok vagyunk. De tényleg, se ő, se én nem éreztünk még ilyet lány iránt.
Mostanra viszont ez a szeretet már akkora lett, hogy egész nap rá gondolok, egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Mondjuk már ezt is megbeszéltük, nála is ugyan ez van.
3 bökkenője van a dolognak: a kor, a távolság, és a szüleink. Én 15 vagyok, ő 18. A távolság köztünk 2500km. A szüleink pedig... félek elmondani anyának, hogy mit érzek iránta, mert ő is ismeri a barátnőmet, sokat meséltem róla, és nagyon kedveli. Az ő szülei pedig ugye muszlimok, úgyhogy kétlem, hogy nagyon tolerálnák ezt.
Lehetséges, hogy nyáron eljön hozzánk. Nagyon remélem, hogy a szülei elengedik, kimondhatatlanul szeretnék találkozni vele.
Viszont tovább még nem gondolkodtam: mi lenne, ha miután találkozunk is ugyan így éreznénk egymás iránt? A szüleink mit mondanának? És mi lesz majd akkor, amikor vissza kell utanznia Tunéziába?
Túl sok a megválaszolatlan kérdés, az érzéseimben viszont biztos vagyok, és ez nagyon aggaszt. :(
Ti mit gondoltok erről a helyzetről? Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett. :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem a szerelem már alapból nemtelen. Az adott ember személyiségébe szeretsz bele, nem a nemébe.
Viszontén nem tartom jó ötletnek. Voltam hasonló helyzetben. A szerelem tényleg nagyon nehezen bírja ki a távolságot. 2000 km pedig rengeteg. Gondolj bele, kibírnád, hogy mondjuk egy évben egyszer látod?
Aztán ott van a vallás, és az ő szülei.
Nem gonoszkodni szeretnék, csak őszinte vagyok. Hidd el, rengetegszer lehetsz még szerelmes. :)
Lehet, hogy ez az első, és az utolsó alkalom is, hogy lányba vagy szerelmes, de attól még a lényeg a lényeg, mindkét nemhez vonzódsz. Hiszen hol van megírva, hogy életed során, akár egy fiúba is beleszeretsz, még ha 100%-ig hetero is vagy. Meg hogy is lehet ezt eldöntnei, ha tényleg csak ennyin múlik, hogy nem találsz olyat, akibe beleszeretnél... nade, eltértem a témától.
Szerintem kicsi esély van arra, hogy ebből bármi is legyen. Érezd magad jól vele, ha elmehet hozzátok az nagyon jó lenne, miért ne találkozhatnátok? Az ő szüleivel neki kell beszélni, nem muszáj mondania, hogy nem csak pusztán barátság van köztetek. Te említetted, hogy anyukáddal jó a kapcsolatod, én a helyedben elmondanám, hogy hogyan állnak a dolgok, kikérném az ő véleményét is.
Csak tényleg, ne táplálj túl nagy reményeket, hogy esetleg összejönne. És ez alatt azt értem, hogy a távolság ne őrölné fel a kapcsolatotokat.
Bizony ! Ahogy irtad,aki a sajat nemehez vonzodik az beteg!!
Csak azt ne mond,hogy ez termeszetes... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!