Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női ruhás srácot meg tudnék dugni! Akkor most biszex vagyok?
Figyelt kérdés
Főleg olyan srácoktól kérdezem akik esetleg női ruhában szoktak fiúkkal lenni. Heteró, bi vagy meleg a másik fél? Ez elnyomható? Vagy inkább érdemes kipróbálni?2015. márc. 2. 15:58
1/2 anonim válasza:
Nekem volt olyan fiú partnerem, aki női ruhában mutogatta magát, aztán nekem felcsatolt dildoval meg kellett dugnom. Azért nem éreztem közben lezbinek magam.
2/2 anonim válasza:
Én női ruhás srác vagyok. Bi lehet mert megdugott egy fiút, de ha azt nézzük nőies fiúval volt, nőiesség tetszett neki vagyis a legtöbb ilyen csak kanos és valakibe csak be akarta dugni, de mégsem fiú kinézetű, szóval nőiességhez vonzódik, tehát heteró. Én szeretem az ilyen fiúkat, meg ők is szeretnek engem szerencsére, tudom, hogy ők csak egy formás kerek popsit szexi női ruhába látnak bennem meg egy szájat amibe berakhatják, de ettől nem lesznek melegek szerintem.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!