Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek, milyen tapasztalata...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek, milyen tapasztalata van anal ballonal? Milyet ajanlotok?

Figyelt kérdés
[link]

2015. jan. 25. 19:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%
Am az olaj sűrűsége kisebb a víznél azért úszik a felszínén. Viszont a viszkozitása nagyobb, azaz ugyanannyi olaj lassabban folyik át egy résen mint a víz. De szerintem ez kamu enema.
2015. máj. 6. 22:42
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
Az anál ballon sok mindenre jó, tök univerzális. Többek között beöntés után bezárni, vizet lötyögtetni, tágítani, szűkíteni a puncit (35 fölött már ezért kötelezővé tenném a csajoknak) plusz marha jó érzés felfújni-leereszteni, és felfújt állapotban elélvezni. Huhh. Ez aztán nyom rendesen belülről ilyenkor.
2016. ápr. 14. 00:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra használom, hogy sokáig akár órákig bent tartsam a beöntést. Másra nem jó.
2016. jún. 18. 06:02
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
Az olajos-vizes beöntést én is kipróbáltam az anál ballonnal, valóban olyan mint ahogy itt írja, lötyög, csorog meg minden de egy csepp se jön ki a pumpa miatt. Én annyit kipróbáltam utána hogy amikor jó tiszta olajos volt belül felnyomtam egy fél méteres dupla végű dildót és kikakiltam néhányszor.
2016. dec. 27. 15:01
 15/17 A kérdező kommentje:
hova tuntettel el fel meteres mu..szt? belegondoltal hogy annak hol van a vege?? durva
2016. dec. 28. 19:27
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
A haránt szigma bélben volt a vége, de azóta tovább mentem egy crackstuffers depth dildóval egészen a vakbélig. Állati jó, totális kibelezés érzés.
2017. júl. 8. 00:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak a szilikonból készűlt ballon jó fém leeresztő szeleppel számomra. Egyenletesen fúlyodik fel nem féloldalas s csak akkor ereszt le ha a szelepet megnyítom. Kipróbáltam én is az egy liter olajat fél liter vizzel, nagyon bejőtt! Este fürdés után langyosan hanyattfekve levegő mentesen lassan befolyattam és betoltam a ballont majd nagyra fújtam. Annyira kellemes jól eső érzés volt, hogy el is aludtam tőle. Rendszeresen fogom magam így kényeztetni mert tényleg nagyon jó, megnyugtat és ellazít. Mellesleg sosem volt még ilyen jó a maszturbálás!
2017. júl. 8. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!