Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek a biszexuális lányokról?

Figyelt kérdés

Annyira idegesít, hogy szinte csak egy hármas együttlét erejéig foglalkoztat titeket, kapcsolatra alig gondoltok, mert úgyis kicsapongnak. De ez hülyeség, ők is képesek egy monogám kapcsolat kialakítására.

Meg az, hogy végignéznétek, ahogy egy lánnyal csinálja oszt' csókolom. Miért ez a többség hozzáállása?

2015. jan. 5. 20:55
1 2
 11/17 dávid2030 ***** válasza:
81%

akkor meg fogalmazom máshogy..

ha netán rosszul csinálnék valamit akkor úgy 20% al nagyobb esélye van félrelépni mint nekem lenne, egy esetleges alkalomnál.(isten ments hogy ilyen legyen)

a biszex lányok szerintem szerethetőbbek és jobban megértenek mint a normális lányok :)

2015. jan. 5. 21:15
 12/17 Emberek ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem róluk, hogy ők is ugyanolyan emberek. Egyrészt. Másrészt igen képesek kialakítani monogám kapcsolatot, hiszen az ember ilyenkor hűséget fogad, és nem vakságot, úgyhogy nem fog félrelépni minden jöttment emberrel. Az, hogy kit mennyire érdekel egy biszex lány, az csak saját magáról mond el elég sok dolgot. Én elég nyitott vagyok rá, főleg, hogy a barátnőm is biszexuális. Ha valakit érdekel a véleményem, és kevésnek találja a válaszom írjon privátban! :)

Üdvözletem

2015. jan. 5. 21:17
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
Nekem semmi bajon velük.Viszont volt bi barátnõm és el kell mondjam, az érzés, hogy egy lányért hagyott el, sokkal rosszabb, mint ha srácért tette volna.
2015. jan. 5. 21:35
 14/17 dávid2030 ***** válasza:
83%
mondjuk 13 mas ez nagyon igaz... ennél nem sok rosszabb opció van
2015. jan. 5. 21:39
 15/17 anonim ***** válasza:
zavar, idegesít, pláne, hogy divat lett. nem kéne olyan lány, aki a saját neméhez is vonzódik, vagy már próbálta vele.
2015. jan. 6. 08:59
 16/17 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem csak hármas együttlét erejéig foglalkoztatnak, volt biszex barátnőm és soha nem hármasoztunk. Ugyanolyan emberek, mint bárki más, legfeljebb szexuális téren nyitottabbak és tapasztaltabbak az átlagnál (ha pl. lánnyal is voltak már), de ez sokkal inkább előny mint hátrány. Nem kell a többséggel foglalkozni, ha idiótákból áll, azokra koncentráljatok, akik értelmesen állnak a kérdéshez.
2015. jan. 6. 09:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem nagyon izgat ez a felállás. Nem zavarna. Sőt végig is nézném őket ahogy nyalják falják egymást.
2020. máj. 2. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!