Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a biszexuális lányokról?
Annyira idegesít, hogy szinte csak egy hármas együttlét erejéig foglalkoztat titeket, kapcsolatra alig gondoltok, mert úgyis kicsapongnak. De ez hülyeség, ők is képesek egy monogám kapcsolat kialakítására.
Meg az, hogy végignéznétek, ahogy egy lánnyal csinálja oszt' csókolom. Miért ez a többség hozzáállása?
akkor meg fogalmazom máshogy..
ha netán rosszul csinálnék valamit akkor úgy 20% al nagyobb esélye van félrelépni mint nekem lenne, egy esetleges alkalomnál.(isten ments hogy ilyen legyen)
a biszex lányok szerintem szerethetőbbek és jobban megértenek mint a normális lányok :)
Nekem az a véleményem róluk, hogy ők is ugyanolyan emberek. Egyrészt. Másrészt igen képesek kialakítani monogám kapcsolatot, hiszen az ember ilyenkor hűséget fogad, és nem vakságot, úgyhogy nem fog félrelépni minden jöttment emberrel. Az, hogy kit mennyire érdekel egy biszex lány, az csak saját magáról mond el elég sok dolgot. Én elég nyitott vagyok rá, főleg, hogy a barátnőm is biszexuális. Ha valakit érdekel a véleményem, és kevésnek találja a válaszom írjon privátban! :)
Üdvözletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!