Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a biszexuális lányokról?
Annyira idegesít, hogy szinte csak egy hármas együttlét erejéig foglalkoztat titeket, kapcsolatra alig gondoltok, mert úgyis kicsapongnak. De ez hülyeség, ők is képesek egy monogám kapcsolat kialakítására.
Meg az, hogy végignéznétek, ahogy egy lánnyal csinálja oszt' csókolom. Miért ez a többség hozzáállása?
Engem zavarna a tény, hogy ő is már nyalt puncit, markolászott melleket és csókolt nőt.
Tudom hülyeség, de engem legalább annyira zavarna, mint egy ribivel lenni, akivel már egy fél város volt.
Talán az ember szeretne egyedül férfi szerepet be tölteni, és egy női szerepbe nem fér bele egy másik nő kielégítése.De csak gondolom...
"...egy hármas együttlét erejéig foglalkoztat titeket.."
"...hogy végignéznétek, ahogy egy lánnyal csinálja oszt' csókolom.."
A leszbikusokra is így tekintenek, tisztelet a kivételnek.
eleve rossz irányból közelíted meg a kérdést kérdező..
ügye minket rendes fiúkat az érdekel milyen személyiségű a lány(jószándékú-e), aztán nyilván nem hátrány ha jól is néz ki.
te viszont csak a biszexuálitást veszed gorcsó alá ami annyit tesz hogy ezzel is azzal is szokott szexelni. konkrétabban kell kérdezned ha nem akarsz felszínes választ. jól körülírni azt hogy mit gondoltok egy olyan lányról aki ilyen olyan......és egyébként biszexuális.
tehát ha pl magadat úgy jellemzed hogy a legfőbb tulajdonságod a biszexualitás akkor a te eszed is csak ezen jár amit mástól nem viselsz el
a barátnőm biszex
néha frusztráló hogy ő a lányokat is nézi..
de összességében nincs gond vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!