Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg mindenkinek nagy farka van?
13 centit is lehet úgy fényképezni hogy brutál nagynak tűnjön. Semmi trükkje nincs, csak te kb. egy méterről látod a szemeddel, a fénykepező optikája, ami mobilnál méginkább igaz meg 10 centiről...
A szemeid az odalát is látják, míg a mobil optikája 10 centiről már nem látja és tök szélesnek istűnik így, nem csak hosszabbnak.
Nekem sem sokkal nagyobb a tiédnél. A 16 cm nem rossz, nyugi. ;) Amúgy meg lényegében ugyanazt akartam írni, amit az utolsó. Ha nem lennének kicsi péniszű srácok is, akkor nekünk, többieknek nem igazán lenne mire felvágnunk, hogy mekkora. ;)
A másik meg hogy vagy csalnak a képpel (Photoshop stb.), de a valószínűbb szerintem az, hogy ilyen helyen egyszerűen csak olyanok hirdetnek főleg, akiknek tényleg nagy.
Ráadásul az igazán kis méretű srácok (és itt most még a nálad is kisebbekre gondolok) alapvetően inkább passzívak. Márpedig ha egy passzív hirdet ilyen oldalon, akkor ő a fenekét fogja mutogatni a többieknek, arról tölt fel majd képeket, nem a farkáról. ;)
Miért akarsz nagy méretet?? Hidd el nem mindig előny a nagy pénisz!!
Nekem nagy vagy 21/6-os,és sokszor cserélnék egy átlagos méretű pasival!!!Erről ennyit.Úgy hogy örülj neki hogy átlagos a méreted. Tudod : nem baj ha kicsi csak játékos legyen!!!De 16 cm az már szép!!!
Egyszerűen arról van szó, hogy az hirdet ilyen oldalon, meg az tölt fel róla képet, akinek van mire büszkének lenni. Akinek átlagos, meg főleg akinek átlag alatti, az igyekszik nem reklámozni, hogy neki csak akkora.
Egyébként ugyanez van például itt is, ha jön egy olyan kérdés, hogy kinek mekkora. Szerintem ott sem arról van szó, hogy mindenki füllent, és rátesz néhány centit, hanem egyszerűen azok válaszolnak főleg, akiknek tényleg nagy. Akinek meg nem, az inkább csendben marad. ;)
Szerintem teljesen jó a 16cm nem kicsi de nem is hatalmas.
Nekem 19,5cm és nagyon vastag. Nem szeretem,mert nagyon kevés olyan passzív van aki elbírja ezt a méretet. Néha áldás,néha átok. Az én szemszögemből inkább átok,mert nem lehetek aktív.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!