Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok? Úgy érzem hogy amikor emellett a fiú mellett ülök, hogy az egész világ megszűnik, és néha megkérdezi tőlem hogy: Mi szépet álmodsz? F
elég egy tekintet, mosoly, és végem van. Lehet csak a kamaszkori hormonok?
f
Hú, az tényleg sok.
Én is elég agilis vagyok (és felnőtt is, tehát kevésbé sebezhető), de az egész világ ellen én sem tudnám magam megvédeni. Szerintem alulértékeled azt, amit veszíthetsz.
Menekülni meg csak akkor tudsz, ha a szüleid is beleegyeznek. Akkor meg valószínűleg indokolnod kell a döntésed. Erre is fel kell készülnöd.
De te tudod. Lényeg, hogy légy óvatos és megfontolt :)
Próbálj lassan, lépésenként közelíteni hozzá. Ha ő is partner ebben, akkor kell, hogy bátorítson ebben.
Drukkolok nektek, de tényleg légy óvatos. :)
figyi. 6. ban új suliba mentem mivel elköltöztünk, és 7. ben el is jöttem, mert rühelltem az osztársaimat. egyszerűen fogtam nem mentem be, és anyám nem tudott m9it csinálni, átiratott máshova. ennyi. ennyi az egész :D
én nem vagyok elesett annyira, eléggé erős is vagyok, főleg hogy 6 éves korom óta birkózom. 76 kiló és 176 cm vagyok :D mindig mondják hogy nagyon fejlett vagyok és mi lesz még majd?:D
inkább a csalódástól félek :( de attól nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!