Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek az jelent valamit,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az jelent valamit, ha egy férfinek facebookon meg van adva nemnek, hogy férfi, viszont az érdeklődés nincs kitöltve?

Figyelt kérdés
Mármint egy hetero férfi miért ne írná be, hogy nők..?

2014. aug. 2. 16:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
semmit nem jelent. nekem sem volt beírva oda semmi mikor még volt facebookom.
2014. aug. 2. 16:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Atyaég! Én meg szarok az egész facebookra, lehet hogy akkor nem is létezek? :DDD
2014. aug. 2. 17:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Mert csak férfiakat vagy nőket lehet választani, kecskét például nem.
2014. aug. 2. 17:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Jelent valamit: azt, hogy te minden kis sz*rságba óriási nagy dolgot látsz bele.
2014. aug. 2. 18:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Add meg, hogy milyen neműek iránt érdeklődsz.

Kapcsolati állapot megadása

Nyelv megadása

Vallási nézetek megadása

Politikai nézetek megadása

Adj meg mobiltelefonszámot.

Add meg a címedet.

Megjelenített név megadása

Webhely megadása

Nekem ezek hiányoznak, és szerintem ez így is marad. Talán a webhely, később.

2014. aug. 2. 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:

szegény kérdező, latom sokan lehurrogták a kerdesedet:D

Szerintem nem hülyeség egyaltalan, sot! En bi vagyok, es direkt egyiket sem adtam meg, es sok meleg/bi ismerosomnel szintén nincsen megadva.. nem mondom hogy mindenki meleg aki nem adja meg, de megesik hogy a félénk bik/melegek igy próbálnak "jelezni" egymásnak.

egyik ismerősöm gyanús volt nekem (hogy meleg lehet). nem volt megadva neki, joba lettem vele, es nahát :D tenyleg meleg:D

de megegyszer hangsúlyozom, sajnos tenyleg nem ez az elsődleges oka annak hogy valaki nem adja meg, pedig mennyivel könnyebb lenne igy...:/

2014. aug. 3. 15:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát. Lehetséges, bár ne képzelj bele feltétlenül sokat. (Mondjuk én meleg férfi vagyok, de azt a részt én is kitöltetlenül hagytam. Igaz, eléggé kevés adatot adok meg magamról facen, szóval nálam ez nem feltétlenül lenne gyanús.)
2014. aug. 3. 18:19
 18/18 anonim ***** válasza:
Jajj.. Tesómnak (fiú) sincs meg adva hogy Nők mégis full hetero! Na meg vannak leszbikus ismerőseim ott meg néhány azt adja meg érdeklődésnek hogy Férfiak. Meleg haveromnál meg az van kint hogy Nők szoval erről ennyit..
2014. aug. 10. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!