Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Részegen miért lesznek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen miért lesznek a hetwro lányok leszbikuosk?

Figyelt kérdés

Több buliban és fesztiválon tapaaztaltam, hogy részegen a barátnők nagyon simulnak egymáshoz, ölelgetik egymást, puszilgatják... elég leszbi gyanúsak...

részegen miért viswlkednek így?

20f

2014. júl. 10. 20:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igazából ebből szerintem nem derül ki, hogy leszbikus, bi, vagy heteró-e valaki. Nem értek eggyet az ügyben amit az előttem szóló kolléganő mondott. Miért ne lehetne legy leszbikus nő annyira frusztrált, hogy összeáll egy heteró csávóval, de ha iszik, akkor kibújik a szög a zsákból?

Az alkohol nem agymosás, nem leszel tőle másmilyen ember, csak felszabadultabb, bátrabb. Amit a pia előhoz belőled, az józanul is ott van, csak tudatosan elrejtve.

Az, hogy valaki heteró kapcsolatban él, még nem teszi heteróvá, viszont frusztrálttá gyakorta igen...és ha lehet a szorongásait ne másokon verje le. Különösen ne rajtam.

Egyébként nem minden fizikailg intim helyzet erotikus. Én is meg szoktam puszilgatni a hugomat, apukámat, az öcsémet, az anyámat, a macskámat, a kutyámat, de ebben nincs semmi olyan töltet.

24/ L L

2014. júl. 11. 15:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen igazad van, de ő józanul is leszbikus, csak elnyomja.

Szóval amit mondani akartam, hogy az "igazi" hetero orientációt az alkohol nem változtatja meg :D

2014. júl. 11. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!