Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen miért lesznek a hetwro lányok leszbikuosk?
Több buliban és fesztiválon tapaaztaltam, hogy részegen a barátnők nagyon simulnak egymáshoz, ölelgetik egymást, puszilgatják... elég leszbi gyanúsak...
részegen miért viswlkednek így?
20f
egyszer voltam részeg és akkor kivétel nélkül minden ismerősömet megöleltem
azokat is, akikkel amúgy nem is nagyon beszélünk csak osztálytársak
ilyen állapotban, mint az akkor kiderült, mindenkit szeretek :D
nyilván a közelebbi barátaimmal voltam inkább, akik lányok, de ettől még nincs leszbi hajlamom, egyszerűen csak részegen az emberek többsége nyitottabb lesz
Ahogy mondták, nőknél ez elfogadottabb, mivel akár hétköznapokban is sokkal közelebbi (szó szerint) kapcsolataik vannak egymással mint mondjuk két férfi barátnak.
Ha hetero, akkor az alkohol hatására nem fog megváltozni a genetikája az embernek. Tudtommal.
Spagetti lányok...csak egy kis nedvesség és meleg hatására már nem olyan egyenesek a hajlamaik
A Kinsey skálán nem épp a szélén helyezkednek el, és az alkohol hatására többet mernek megtenni mint egyébként.
Szerintem az ilyen lányoknak két csoportjuk van.
Vannak akik feltűnési viszketegségből csinálják, ki akarnak tűnni, paradox módon így akarnak bepasizni :D
És vannak azok, akikben megvan a hajlam, de maguknak se vallják be, vagy nem olyan erős, hogy érezze a mindennapokban, de ha az ember iszik, lazulnak az erkölcsök is, és ilyenkor egyértelműen vonzódik a lányokhoz is. De ezek a lányok se leszbik, max. biszexek.
Legalábbis én így gondolom :D
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!