Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiú is gondol ilyesmire? Ki is próbálta?
Figyelt kérdés
Néha vágyom arra, hogy lássam pl más farkát. Vagy ami a legkeményebb h mondjuk megfogjam és ő is az enyém és mondjuk egymásét verjük. Vékony, normális fiúnak tartom magam mégis vannak ilyen gondolataim. Amik ha elélvezek elmúlnak sőt gáznak is tartom őket. 22 évesen kicsit fura.2014. jún. 10. 08:59
1/20 anonim válasza:
engem is érdekelt barátommal kipróbáltuk nagyon jó volt sőt le is szoptuk 1mást
3/20 anonim válasza:
nem biztos h az én pl ugyanúgy a lányokat imádom csak maszti és szopi közösen egymást az belefér... kinek mi...
4/20 anonim válasza:
homokosoknál és biszexeknél normális!
5/20 anonim válasza:
azóta sem volt semmi és el is felejtettük a dolgot... maximum bisexnek mondanám nem volt rossz de nekem nők kellenek ilyen téren :)
6/20 anonim válasza:
Persze, előfordult már a gondolat és a tett is. Az elélvezés utáni szégyenkezés pedig sokaknál jellemző, még heteroknál is fiatalabb korban.
7/20 anonim válasza:
Ilyesmiket én is kipróbálnék. 22/F
8/20 anonim válasza:
Egyre divatosabb a szopás, lányok fiúk körében egyaránt. Én már a gondolattól is remegek ha csak rágonolok
9/20 anonim válasza:
én csak ilyenre gondolok
fiú/meleg
10/20 anonim válasza:
Melegnek lenni mostmár divat, mintsem ritkaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!