Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy srác, akinek van barátnője...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy srác, akinek van barátnője, de részegen elmondja, hogy egy haverjával hosszasan csókolozott az valószínűleg nem hetero? Hetero fiúknak nincs az eszében, hogy részegen fiúval smároljon?

Figyelt kérdés

2014. máj. 2. 09:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akk kérdez rá ,hogy milyen volt a sráccal a csók és ,hogy esetleg te is kipróbálnád :D
2014. máj. 2. 17:38
 12/15 A kérdező kommentje:
Ja, csak tudod én nem igazán vagyok az a típus... inkább a lányokat szeretem... meg mi van ha nem az?? akkor mindenki szemében b zi vagyok
2014. máj. 2. 18:11
 13/15 anonim ***** válasza:
én tuti megkérdezném, hogy hogy történt, meg miért? meg ki hinne neki, hogy elterjesztené, hogy meleg vagy, mikor ő csókolózott egy sráccal...
2014. máj. 2. 19:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én heterónak tartom magam és mégis érdekelne milyen pl ha egy srác elégít ki. márha felállna és ismernék vkit...
2014. máj. 3. 12:30
 15/15 anonim ***** válasza:

A csajok is azzal a rossz dumaval inditanak,hogy nem vagyok homar de egy buliban lekapott a baratnom...

Akiben nincs hajlam az nem csinal ilyet!

2014. máj. 22. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!