Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A heteró emberek is felismerik, ha valaki bi vagy meleg?
"Aki ,,heteróként" felismeri, abban nem lehet vmi hajlam? csak kérdezem :) és miből állapítjátok meg?"
Hetero vagyok 55 éve, és sohasem észleltem magamban hajlamot. (Még a birkózókat is némi ellenszenvvel nézem a TV-ben.) Hogy miről ismerem fel a melegeket. Soha nem tudtam még behatárolni. Van valami olyan vonás az arcukon, ami számomra egyértelművé teszi a dolgot.
1. Senki sem ismeri fel teljesen biztosan.
2. Egy friss kutatás szerint a menstruáló nők elég jól fel tudják ezt mérni.
3. Van némi köze a genetikához, ezért elvileg az arcon vagy a mozgáson látható lehet. De ne arra gondolj, akinek lányos az arca, vagy aki "férfiatlan", mert rengeteg férfiatlan heteró pali is van, és rengeteg úgymond férfias meleg. Csak néhány apróság lehet, amiket egy olyan ember, aki sok meleggel találkozott már, idővel megtanulhat felismerni.
Miquel: "Mindig kiderül, hogy igazam volt."
Miből derül ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!