Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy valaki divatból meleg?

Figyelt kérdés
Legalább is nem tudom elképzelni,mert aki meleg azt a fiúk vonzzák. Szerintem egy heteró nem tudna meleg lenni csak úgy divatból.

2014. jan. 9. 15:04
1 2
 11/17 ftf1983 ***** válasza:
100%
Divatból senki sem lesz meleg. Sok heteró srácra mondják melegek, mert trendin öltözködnek, ápoltak, stb., de ők a metroszexuálisok.
2014. jan. 10. 11:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Fordított pszichológia elvén, igen, létezik.

De ez nagyon komoly, én a divatheteróktól vagyok kész :( Megismerek egy helyes srácot szimpi minden téren, erre kiderül, nem akar kapcsolatot meg semmit mert.. nagyon kiakasztó mindegyik eset :I

2014. jan. 10. 13:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Divatból engedhet valaki a meglevő biszexuális hajlamainak, vagy elfojthatja azokat, de teljes változás valószínűtlen.
2014. jan. 10. 16:25
 14/17 My Conserve ***** válasza:
33%

Szigorúan véve a válasz nem. A divat befolyásolhatja az emberek öltözködését, hajviseletét, beszédét, szexuális ízlését (hogy pl. milyen fétisei vannak), sőt akár még azt is, hogy kivel smárolnak egy nagyobb társaságban. De ennél többre nem. Tehát férfiatlan lehet valaki divatból, de ez nem befolyásolja azt, hogy kire vágyik.

Kevésbé szigorúan véve viszont a válasz: igen, elképzelhető. Létezhetnek olyan divatok, amik elősegítik a homoszexualitás kialakulását.

Arra gondolj, amikor valaki biszex. Egy biszex fiú / lány egy mereven vallásos kultúrában valószínűleg nem kezdeményez azonos neműekkel, így nem lesznek ettől sikerélményei, és nem fog később azonos neművel élni.

Ha viszont a férfiatlan viselkedés divatos, és a melegekkel általában elfogadóan bánnak, akkor lehet, hogy kipróbálja, és lehet, hogy megtetszik neki az azonos neműekkel való szex.

A vallásosak és az idősebbek erre azt mondhatják, hogy "divatból lett meleg". Hiszen ha nincs ez a divat, akkor ő valószínűleg megmaradt volna full heterónak.

De persze a divat nem önmagában tette őt "meleggé": szükség volt arra is, hogy valamennyi biszexualitás eleve legyen benne. Tehát a divat csak annyit tesz, hogy segíthet felszínre hozni, ami benned van, vagy gátolhatja is azt. Megváltoztatni nem képes, ahhoz nem elég erős.

2014. jan. 10. 19:18
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
My Conserve...ennyi sületlenséget hogyan tudtál ilyen rövid válaszba besűríteni?
2014. jan. 10. 19:56
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Az "idősebbek és vallásosak" nem erre mondjak, hogy valaki divatból lesz meleg, hanem azért, mert nem értenek belőle túl sokat, és ezt a fogalmi űrt cinizmussal töltik ki.
2014. jan. 11. 10:55
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Látom még mindig vannak olyan sekélyes intelligenciával megáldott lények, akik képtelenek azt felfogni hogy az ilyen csőnacis rózsaszín hasig bevágott pólós bohócok nem feltétlenül b*uzik. Hogy miért így öltöznek nem tudom, talán őket kéne megkérdezni...
2014. jan. 11. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!