Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon durva ha felizgat ha egy lány pukizik?
Figyelt kérdés
Az nagyon ciki ha nem is tetcik egy lány de ha el pukiza magát előtem az nagyon felizgat és elkezd vonzani.ha egy szép lány csinálja ezt az még joban felizgat.ez mért lehet?én pl egyáltalán nem undorodom ettől pl azt nem szeretem ha a barátnőm csak azért tartaná vissza mert szégyenli előtem magát sokal joban szeretem ha nem szégyenlős egy lány valahogy természetesebb az a lány2013. dec. 11. 19:30
21/22 anonim válasza:
Én még olyat is képzeltem el hogy bent vagyok egy vastagseggű lány bugyijába egy láthatatlan lényként és szagolom a kicsit büdös fenékszagot!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!