Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon durva ha felizgat ha egy lány pukizik?
Figyelt kérdés
Az nagyon ciki ha nem is tetcik egy lány de ha el pukiza magát előtem az nagyon felizgat és elkezd vonzani.ha egy szép lány csinálja ezt az még joban felizgat.ez mért lehet?én pl egyáltalán nem undorodom ettől pl azt nem szeretem ha a barátnőm csak azért tartaná vissza mert szégyenli előtem magát sokal joban szeretem ha nem szégyenlős egy lány valahogy természetesebb az a lány2013. dec. 11. 19:30
11/22 anonim válasza:
Tök jó, hogy nálatok nincs ilyen gond.
12/22 anonim válasza:
Szerintem nem az. Nekem volt egy barátom, aki szintén erre izgult, bár addig nem fajultak a dolgok, de nekem is jobb volt, hogy nem kellett visszatartani :D
13/22 balazs831 válasza:
Engem is felizgat a dolog! Ha ráereszti a farkamra az a legjobb!
14/22 anonim válasza:
Hát normális emberek között durva, de én is köztük vagyok akiket a puki izgat 😀😀
15/22 anonim válasza:
Az a legjobb amikor a wc-be engedi ki a számomra ideális nő a pukit, és van egy kis szaga amitől ő maga sem undorodik🤣🤣🤣🤣🤣🙂🙂🙂
16/22 anonim válasza:
Azt a legkönnyebb megèrteni ha egy belevaló lány pukija izgat, nem egy büdös banyáé mondjuk 😀😀🙂🙂
17/22 anonim válasza:
#7 szakadok a kommenteden😂😂😂😂😂😂
18/22 anonim válasza:
Én más dolgokkal is vagyok így ahogy írtad, ha nem is tetszik egy lány de felizgat ha pukizik.... Például nálam az izgat ha egy csaj nem is 10/8-as de feltöri a balerina a lábát, és nem zavarja annyira, plusz az izzadás során fellépő jó kis savanyú illat sem! ☺️☺️☺️
19/22 anonim válasza:
Mindezek mellett az külön kielégítő dolog a pukizásnál, ha egy lány nem válogat kaják terén! ☺️☺️☺️
20/22 anonim válasza:
Elárulom nekem attól a legizgalmasabb a női puki, ha maga a nő is elfogadja a saját fingásait, kimeri engedni a wc-be vízbe bátran, és az plusz előny, ha nem orrfacsaróan büdös tényleg kellemetlen szaga van, hanem kellemesebb! ☺️☺️☺️☺️ Ezekről fantáziálni is épp elég kellemes dolog számomra! ☺️☺️☺️😁😁😁
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!