Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadják el egyesek a melegeket? Tényleg ennyi sok látens van közöttünk, meg akiknek nincs szerencséjük a nőkkel?
Hm, úgy látszik, kezdi elérni a felvonulás a célját. Nem voltam még sosem rajta, meg nem is szándékozok, de ennek örülök. Eredetileg azért találták ki húsz-harminc éve, hogy az emberek elfogadják a homoszexualitást, vagyis egyáltalán tudjanak arról, hogy ilyen is létezik.
Most már itt úgy tűnik, az emberek nagy része elfogadja a melegeket, csak a felvonulást utálja, tehát elérte a célját :D
Nah nem rossz ez, alakulgat, nemsokára már házasodhatunk is!
Igen, az teljesen jó.
A melegek a kisebbség, a heterok a többség. A többség igényei érvényesülnek, hiszen ez a demokrácia alapja.
"ez a demokrácia alapja"
Nem. A demokrácia alapja az, hogy mindenkinek vannak jogai, és a többség jogai erősebbek a kisebbségek jogainál. De az, hogy transzparensekkel felvonuljanak az utcán, mindenkinek joga - mondjuk én sose teszem, valszeg te sem, de megtehetnénk, ha akarnánk.
Ez a lényeg. A demokráciában senki sincsen teljesen elnyomva, se a többség, se a kisebbség.
"Azt olvastam, hogy az oltogatja a legjobban a melegeket, akik nem tudnak maguknak rendes párt találni és azzal tölti ki a haragját és szerintem van benne valami! Vagy látens meleg!"
Összekeversz két dolgot. Az egyik olyan férfi, aki heteró, de nem valami sikeres. Nekik jó önbizalom-erősítő az, hogy "de legalább férfi vagyok", hiszen ez igaz, de nem kerül neki semmibe, el se veszítheti, hiszen így született. Tehát ha oltogatja a melegeket, akkor mindig fölényben érezheti magát.
A másik az a férfi, aki ugyan meleg, vagy biszex, de ezt titkolja. Hogy senki se gyanítsa róla, hogy meleg, ő is oltogatja a melegeket. De mivel biztosra akar menni, sokszor túlzásba viszi ezt, és így ő lesz a leghangosabb, hangosabb még a heteróknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!