Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mihez kezdjek most? :/

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek most? :/

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve ismerek egy lányt, de megmondtam Neki, hogy homokos vagyok, ezért elküldött a sunyiba. Mikor megmondtam Neki nagyon goromba volt, mindenféle jelzőt használt és azt mondta, hogy Isten egy ronda szörnye vagyok. Azóta nem áll velem szóba. Nagyon hiányzik. Szeretem, mert nagyon jó barátok vtunk, közel álltunk egymáshoz és hiányzik :/

Miért zavarja ez Őt és sok más embert? Én is ugyanolyan ember vagyok, ugyanúgy tudom szeretni a barátaimat mint bárki más. Miért számít az, hogy kivel mit csinálok az ágyban? :(

18/F

2013. jún. 28. 15:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
ne akarj ilyenekkel barátkozni. értelmes emberekkel barátkozz inkább.-
2013. jún. 28. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:
El is hitte neked,vagy lehet,hogy azt hiszi,hogy ezzel koptattad le?
2013. jún. 28. 16:39
 13/17 anonim válasza:
Én mindig is akartam egy homokos barátot *-* xdxd
2013. jún. 29. 18:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Sztem is ott van a kutya elásva, hogy szerelmes volt beléd a lány és fájt neki, hogy le kell mondania rólad. Azért utasít el, mert te is elutasítottad, még ha nem is szándékosan.

A lényeg, hogy aki ilyeneket képes mondani a másiknak, az nem barát, és hagyni kell a fenébe.

2013. jún. 29. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem csak nagyon szerelmes volt beléd és amikor megtudta, akkor szomorú lett, hogy nem lehet köztetek semmi. Amellett pedig csak ismeretlen számára a dolog. Mindenki fél az ismeretlentől.

De el sem tudom képzelni, hogy mennyi mindenen lehetsz túl. Elképesztő, hogy vállalod. Ez nagyon bátor dolog..

Rólam csak gondolják, de már rólam is terjed a pletyka a suliban. Gyanús az embereknek, hogy egész középiskola alatt nem volt barátnőm és mindig kérdezgetnek.

17/F meleg

2013. jún. 29. 23:54
 16/17 anonim ***** válasza:
81%

Bármilyen közel is álltatok egymáshoz, szerintem sem te, sem más nem érdemli meg, hogy ilyen korlátolt elméjűekkel barátkozzon. Nyilván te ismered a jó oldalát, meg minden, elvégre írtad, hogy szereted és hiányzik. De ha ő képes volt egy ilyen apróság miatt eldobni a te barátságodat, akkor ez a lány annyit is ér...

Biztos vannak más barátaid, akiknek egy kis homok a gépezetben nem okoz problémát, fordítsd inkább rájuk a figyelmed.

2013. jún. 30. 01:07
 17/17 anonim ***** válasza:
"homok a gépezetben" :D
2013. jún. 30. 09:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!