Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mihez kezdjek most? :/

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mihez kezdjek most? :/

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve ismerek egy lányt, de megmondtam Neki, hogy homokos vagyok, ezért elküldött a sunyiba. Mikor megmondtam Neki nagyon goromba volt, mindenféle jelzőt használt és azt mondta, hogy Isten egy ronda szörnye vagyok. Azóta nem áll velem szóba. Nagyon hiányzik. Szeretem, mert nagyon jó barátok vtunk, közel álltunk egymáshoz és hiányzik :/

Miért zavarja ez Őt és sok más embert? Én is ugyanolyan ember vagyok, ugyanúgy tudom szeretni a barátaimat mint bárki más. Miért számít az, hogy kivel mit csinálok az ágyban? :(

18/F

2013. jún. 28. 15:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hm , hát ez érdekes ,ha csak barátok vagytok akkor miért zavarja .
2013. jún. 28. 15:02
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el ugyan ezt neki is. Magyarázd el neki h ez nem jelent semmit a barátságotokra nézve stb és hogy hiányzik neked.
2013. jún. 28. 15:03
 3/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem hiszem el, hogy 18 éves "homokos" létedre itt kell megkérdezned, hogy miért zavar ez sok embert....

Szerintem elég sok ilyen attitűdű emberrel találkozhattál volna, ha az lennél.... És tudnád, hogy hát drágám, szimplán vannak ilyen emberek akik nem toleránsak ez irányba, nem tudják elfogadni, megérteni, undort éreznek, bla bla... ha ez kiderül, felesleges barátkoznod vele....

4/17 anonim ***** válasza:
Sztem beléd volt zugva es most csorba esett az onértékelésén hogy nem vette észre hogy homár agy.
 5/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nagyon vallásos, és abba a világképbe ez nem fér bele.

Engem személy szerint nem zavar, ha tényleg a hálószobában zajlik, és nem a szemem előtt. De a melegfelvonulástól kiakadok!

2013. jún. 28. 15:05
 6/17 A kérdező kommentje:

Tudom milyenek az emberek! A suliban is piszkáltak sokat ez miatt, sőt senki se barátkozott velem, mindenki került. De Róla azt gondoltam, hogy másmilyen és majd elfogadja. Hát nagyot csalódtam. Próbáltam már Neki is ezeket az érveket elmondani, de csak annyit mondott, hogy egy ilyen undormánytól mint én nem számít és utána megint csak szidott :(

Am. 15 éves lányról van szó

2013. jún. 28. 15:06
 7/17 A kérdező kommentje:

5.!

Attól én is, elhiheted!

2013. jún. 28. 15:06
 8/17 anonim ***** válasza:

akkor ne foglalkozzál vele, sajnos sok ember nem tudja ezt kezelni, mert nem is tudják hogyan lesz valaki az, azt hiszik ez irányítható, pedig nem

a lány nagyon gyerek,

nem tudom nekem vannak ismerőseim akik azok, semmi bajom, jót beszélgetünk, N

2013. jún. 28. 15:10
 9/17 anonim ***** válasza:

Mit akartok egy 15 éves lánytól???

Majd rájön hogy ez is az élet része.

Am Törpilla egy katolikus pap mondta hogy a homoszexualitás is Istentől van teheát nem kell elítélni... Kisarkítva ez olyan mintha utálnánk a szőke kék szeműeket. Tehetnek ők róla?

2013. jún. 28. 15:14
 10/17 anonim ***** válasza:
51%

Tehát nem akarod elfogadni, hogy nem fogadnak el. Ezt mégis hogy képzeled?

Ez az ő dolga, nem te döntöd el, hogy ki szeressen és ki ne.

2013. jún. 28. 15:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!