Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ellaposodott a vanília szex a barátommal. Mit tegyek?
Először is, kicsit bemutatkoznék.
Egy fiatal nő vagyok, néhány középiskolai kapcsolaton vagyok túl és most egy egyetemi hallgatóval alkotok párt. Gáz, nem gáz én fősuli alatt vesztettem ez a szüzességemet, persze gimi alatt is volt petting például. Jelenlegi párom vette el, természetesen vaníliával kezdtük, csakhogy ez azóta sem változott. Megismertük egymás testét, de már unom a szexet esténként, ő viszont a világ megváltójának hiszi magát csak mert övé voltam először. Szeretem persze, de nem tudom, hogy hogyan dobjam föl a szexuális életünket, tanácstalan vagyok. Milyen fehérneműt viseljek, kell-e zene? (ha igen, mi?) Játékszerek? Még nemigen próbáltam, ezért nem tudom, hogy sülne el, ha csak ugy meglepném. Trollok kíméljenek, köszönöm!
A kifejezés a könyv előtt is létezett a BDSM szubkultúrában. Így különböztették meg a BDSM szerint élők a "feljavított" aktust a túlérzelmes, nyálas szeretkezéstől (amúgy a BDSM is az érzelmekről szól, csak kicsit más szemszögből).
Kérdező! Szerintem sem jó ötlet, hogy abból a ponyvából tanulsz izélni, inkább hagyatkozz a saját fantáziádra!
Miért nem lehet azt irni hogy sexeltél vele? Hisz a.kritikus rész már ebben a vaniliás pö.csbe is az hogy SEX!
Miota vagy vele hogy már unod?!
Elég sajnálatos hogy nem vagy önerőből annyira kreativ hogy feldobd a sexuális életedet. Továbbá,hogy egy kapcsolatban ezt nem.lehet megbeszélni....de hát a Te életed.
Vibri,műfasz,növérke meg cow girl ruhák..stb,vibrálo tojás,valami kihivo fehérnemű, a zene meg tök mindegy.....ezen már 17 éves korom ota nem filoztam. Mondjuk Jimmire érdekes lehet XD Lehet kikötözősdit játszani...stb de a sexy fehérnemun kivul mással nem lepném meg elsődleges konzultácio nelkul.
Moziba sötét van, lehet ott valamit csinálni...
Nyáresti séta a parkban. Padon is lehetne mit tenni.
Fantázia.
Szexi ruci. vagy a melltartóból kiszedni a cickókat. pénzbe se kerül. fehérnemű netes oldalon, látni ilyent..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!