Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ellaposodott a vanília szex a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ellaposodott a vanília szex a barátommal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Először is, kicsit bemutatkoznék.

Egy fiatal nő vagyok, néhány középiskolai kapcsolaton vagyok túl és most egy egyetemi hallgatóval alkotok párt. Gáz, nem gáz én fősuli alatt vesztettem ez a szüzességemet, persze gimi alatt is volt petting például. Jelenlegi párom vette el, természetesen vaníliával kezdtük, csakhogy ez azóta sem változott. Megismertük egymás testét, de már unom a szexet esténként, ő viszont a világ megváltójának hiszi magát csak mert övé voltam először. Szeretem persze, de nem tudom, hogy hogyan dobjam föl a szexuális életünket, tanácstalan vagyok. Milyen fehérneműt viseljek, kell-e zene? (ha igen, mi?) Játékszerek? Még nemigen próbáltam, ezért nem tudom, hogy sülne el, ha csak ugy meglepném. Trollok kíméljenek, köszönöm!

2013. jún. 12. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Felhívtam a férjem mondtam ,neki ,hogy este beújítunk vanilia szex lesz !!! 2 kérdése volt : vanilás cukrot hozzon abban hempergünk ,vagy vanilia fagyit nyalakodni ???
2013. jún. 12. 16:08
 12/18 WorfHadnagy ***** válasza:
65%

A kifejezés a könyv előtt is létezett a BDSM szubkultúrában. Így különböztették meg a BDSM szerint élők a "feljavított" aktust a túlérzelmes, nyálas szeretkezéstől (amúgy a BDSM is az érzelmekről szól, csak kicsit más szemszögből).

Kérdező! Szerintem sem jó ötlet, hogy abból a ponyvából tanulsz izélni, inkább hagyatkozz a saját fantáziádra!

2013. jún. 12. 16:15
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Miért nem lehet azt irni hogy sexeltél vele? Hisz a.kritikus rész már ebben a vaniliás pö.csbe is az hogy SEX!

Miota vagy vele hogy már unod?!

Elég sajnálatos hogy nem vagy önerőből annyira kreativ hogy feldobd a sexuális életedet. Továbbá,hogy egy kapcsolatban ezt nem.lehet megbeszélni....de hát a Te életed.

Vibri,műfasz,növérke meg cow girl ruhák..stb,vibrálo tojás,valami kihivo fehérnemű, a zene meg tök mindegy.....ezen már 17 éves korom ota nem filoztam. Mondjuk Jimmire érdekes lehet XD Lehet kikötözősdit játszani...stb de a sexy fehérnemun kivul mással nem lepném meg elsődleges konzultácio nelkul.

2013. jún. 12. 16:16
 14/18 moosenstein ***** válasza:
Jimmire? WTF?? XD
2013. jún. 12. 17:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Az igazság fájdalmas dolog barátaim!
2013. jún. 12. 19:54
 16/18 anonim ***** válasza:

uhh

én mindig ujitok,

2013. júl. 18. 01:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Válts puncs szexre. :)
2013. júl. 18. 07:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Moziba sötét van, lehet ott valamit csinálni...

Nyáresti séta a parkban. Padon is lehetne mit tenni.

Fantázia.

Szexi ruci. vagy a melltartóból kiszedni a cickókat. pénzbe se kerül. fehérnemű netes oldalon, látni ilyent..

2018. máj. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!