Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, imponál nektek, ha egy meleg srác szerint helyesek vagytok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 22:01
11/14 anonim válasza:
így még nem közeledtek hozzám,de végülis igen.
12/14 anonim válasza:
nemtom, egyeseknek nem esett le, hogy nem eroszakos nyomulasrol, hanem megjegyzesrol, bokrol van szo.
engem hivott mar ugy el randizni egy meleg ismerosom, hogy csak napokkal utobb esett le nekem, hogy abban volt erdekelt, nemcsak a sorozesben, szal lehet ezt finoman is csinalni. (kb.ugyanez heteroknal.)
Engem zavart anno, mert meg nem volt csajom es meg nem vallottam be magamnak, h neha sracok is bejonnek nekem. szal nem kellett vna ideirnom, bocs :)
30+ f
13/14 anonim válasza:
eleve imponál,ha helyesnek tart valaki,legyen az bármilyen sexuális identitástudatu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!