Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet el kéne gondolkodnom a szexuális orientációmat illetően? 25 éves heteroszexuális férfi vagyok.
Figyelt kérdés
A húgom 18 éves, 3. os gimnazista, vagyis jövőre érettségizik. Neki van egy imó szerű barátja, aki biszexuális-inkább meleg csak kicsit a lányok is-, de ezt az információt csak én, és a testvérem tudjuk. Ami ennek a kérdésnek a kiírására sarkallt, az az, hogy amikor kicsit iszogattuk nagypapám örökségét, nagyon finom likőrborát, akkor valamiért közel kerültünk egymáshoz, értsd: Csók, tapi, az ülembe ült, de más komolyabb dolog nem. Igazság szerint az imó lányok nagy gyengéim voltak sokáig, és mivel arcra nagyon lányos a srác-kerek arc, kék szem, barna haj, nem lófej ahogy sok imó fiúnak, hanem éppen olyan lányos, kisfiús-, elképzelhető hogy csak ez hajtott bele ebbe, vagy talán vannak "másmilyen" hajlamaim is? igazság szerint nem tudom meddig tudnék vele elmenni, ha még egyszer lehetőségem adódna rá...2013. máj. 18. 17:17
21/27 anonim válasza:
mi volt sokk?
piercing volt a makkjaban? :-) írd meg priviben ha nem publikus.
22/27 anonim válasza:
"amúgy csak kézimunka volt...." ezt kifejtenéd? :)
23/27 A kérdező kommentje:
igen. vagyis levette a nadrágját, és akkor énis, és kivertük egymásnak. az volt kicsit sokkoló, hogy a farka, mondom bazzeg, ez tényleg ott van! xD de aztán megszoktam. aranyos fiú nagyon.
2013. máj. 26. 15:15
24/27 anonim válasza:
még anno első válaszoló voltam, ha van időd nekem is megírhatnád a fejleményeket. örülök ha bejött a dolog mindkettőtöknek (:
25/27 anonim válasza:
Új válaszoló vagyok.
Tetszik a fiú?
26/27 anonim válasza:
Miújság? Akkor most jártok ? :)
Szurkolok nektek :)
27/27 anonim válasza:
Igazából a társadalomnak kéne átgondolnia ezt a heteroszexuális/biszexuális/homoszexuális felosztást. Csak ez sose fog megesni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!