Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet el kéne gondolkodnom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet el kéne gondolkodnom a szexuális orientációmat illetően? 25 éves heteroszexuális férfi vagyok.

Figyelt kérdés
A húgom 18 éves, 3. os gimnazista, vagyis jövőre érettségizik. Neki van egy imó szerű barátja, aki biszexuális-inkább meleg csak kicsit a lányok is-, de ezt az információt csak én, és a testvérem tudjuk. Ami ennek a kérdésnek a kiírására sarkallt, az az, hogy amikor kicsit iszogattuk nagypapám örökségét, nagyon finom likőrborát, akkor valamiért közel kerültünk egymáshoz, értsd: Csók, tapi, az ülembe ült, de más komolyabb dolog nem. Igazság szerint az imó lányok nagy gyengéim voltak sokáig, és mivel arcra nagyon lányos a srác-kerek arc, kék szem, barna haj, nem lófej ahogy sok imó fiúnak, hanem éppen olyan lányos, kisfiús-, elképzelhető hogy csak ez hajtott bele ebbe, vagy talán vannak "másmilyen" hajlamaim is? igazság szerint nem tudom meddig tudnék vele elmenni, ha még egyszer lehetőségem adódna rá...

2013. máj. 18. 17:17
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

mi volt sokk?

piercing volt a makkjaban? :-) írd meg priviben ha nem publikus.

2013. máj. 25. 21:35
 22/27 anonim ***** válasza:
"amúgy csak kézimunka volt...." ezt kifejtenéd? :)
2013. máj. 25. 22:05
 23/27 A kérdező kommentje:
igen. vagyis levette a nadrágját, és akkor énis, és kivertük egymásnak. az volt kicsit sokkoló, hogy a farka, mondom bazzeg, ez tényleg ott van! xD de aztán megszoktam. aranyos fiú nagyon.
2013. máj. 26. 15:15
 24/27 anonim ***** válasza:
még anno első válaszoló voltam, ha van időd nekem is megírhatnád a fejleményeket. örülök ha bejött a dolog mindkettőtöknek (:
2013. máj. 26. 18:19
 25/27 anonim ***** válasza:

Új válaszoló vagyok.

Tetszik a fiú?

2013. máj. 26. 21:45
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Miújság? Akkor most jártok ? :)

Szurkolok nektek :)

2013. máj. 27. 07:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Igazából a társadalomnak kéne átgondolnia ezt a heteroszexuális/biszexuális/homoszexuális felosztást. Csak ez sose fog megesni.
2013. máj. 27. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!