Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet el kéne gondolkodnom a szexuális orientációmat illetően? 25 éves heteroszexuális férfi vagyok.
az első irja a tutit
menj a végletekig,probáljki mindent.
Azért a húgod szerelmével szerintem nem kéne összejönnöd...
Azért nehéz így kívülről megmondani, mert nem tudom, az adott srác mennyire fiús. Te azt mondtad, hogy arcra nagyon lányos, de másoknak lehet más a véleménye.
Elképzelhető, hogy benne pont az vonzott, hogy kvázi olyan, mint egy emós lány. Volt már ilyen.
De az is lehet, hogy kicsit bi vagy. Valószínű, hogy nem vagy teljesen, mereven heteró, mert akkor nem írtad volna meg ezt a kérdést, sőt még a srácot is megfenyegetted volna, hogy ne merje elmondani senkinek.
De ettől még nem kell fiúkkal járnod. 25 éves korodra szerintem már észrevetted volna, hogyha tetszenek a fiúk is. Ez egy lehetőség csak, most így előre nem tudod eldönteni, mi fog tetszeni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!