Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogyan viselitek a hajatokat szex közben?
Figyelt kérdés
Feltűzve vagy kiengedve? Meddig ér a hajad kedves válaszoló?ma 11:32
2/6 anonim 

válasza:

Helyzetfüggő.
Nagyon hosszú hajam van (a derekam alá ér), így sokszor összekötöm, hogy ne legyen útban, de sokszor szét is jön az alkalom végére. Máskor pedig nem is próbálkozok vele, kiengedve hagyom.
3/6 anonim 

válasza:

1 centinél hosszabbra sosem hagyom megnőni a hajam, ezért nincs sok variáció vele :D Sokszor volt már úgy is, hogy a párom tolta le nekem nullással szex előtt :)
4/6 anonim 

válasza:

Random szokott lenni. Ha zavar, közben megpróbálom felkötni. Nem mindig sikerül. A cicimet éppen takarja.
5/6 anonim 

válasza:

Nálam is helyzetfüggőy lovaglásnál szokott zavarni, ha a párom arcába lóg a hajam. Közben simán felkötöm, még le sem kell szállni.
6/6 anonim válasza:
Én kiengedve szoktam hagyni a derékig érő hajamat, mert a barátom úgy szereti . 19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!