Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányoknál a legjobb csajok az összes azt irja ki romákat nem fogadok honan tudja hogy roma vagyok miről ismeri fel ?
Figyelt kérdés
Úgy értem most ha oda megyek nem vagyok fekete, barna szemem van és fekete hajam de ha szépen fel öltözök tisztán és normálisan beszélek udvariasan akkor miről veszi észre ?ápr. 25. 23:13
1/7 Fragments of Fantasy 

válasza:

Gondolom azért, mert nem akarják azt hallgatni, hogy "adjad már olcsóbban tesó".
2/7 anonim 

válasza:

Hát azért titeket fel lehet ismerni...
Voltak a környezetemben értelmes, ápolt romák is, azokról is meg tudtam állapítani, hogy roma, pedig tényleg normálisak voltak.
3/7 Eric Griffin 

válasza:

Igazából írásban egy kérdést megfogalmazni sokkal könnyebb, mert több időd van összeszedni a gondolataidat. Na most, ha ezt itt sem sikerül helyesen, akkor valószínűleg a kommunikációdon észre fogja venni, ha máshogy nem is
4/7 anonim 

válasza:

én a helyedben nem keresném olyan nők társaságát, akik nem éreznek vágyat a hozzám hasonló emberek iránt, az önbecsülésem nem engedné
de nem vagyok a helyedben
5/7 anonim 

válasza:

Azért nem vállalnak, mert ha elkezd agreeszívan viselkedni, vagy megfojt, nem fizet, nem tud mit csinálni a lány ha egyedül van. És hidd el rengeteg az ilyen. Hang alapján le lehet szűrni telefonon keresztül a 98% -át
6/7 anonim 

válasza:

A vicces az hogy kur vak 80% a maga is az. Mégsem kell nekik a saját fajtajuk. Pont az agresszivitás és hasonlók miatt.
7/7 anonim válasza:
Én is most egy ilyen lányt néztem ki magamnak. Elég jónak tűnik. 13 jó értékelése van? És magyar vagyok. Szerintetek menjek? Egyébként tényleg van olyan hogy egy rosszlány egyedül van? Mert nekem logikusabbnak tűnik, hogy csak van ott egy csávó valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!