Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha lenne esélyetek egy influen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lenne esélyetek egy influenszerrel eltölteni egy hetet kettesben valahol akkor ki lenne az és mit tennél vele szívesen?

Figyelt kérdés
Nekem személy szerint több is van. Pl.: Pap Dorci vagy Orosz Anett stb.stb....
tegnapelőtt 11:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Louisa Khovanski ... belefojtanám magam a hatalmas csöcsei közé.
tegnapelőtt 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nemtől függetlenül szinte bármelyik influenszerrel elmenneék egy ilyen csupasz túlélők műsorba, azzal a feltétellel hogy minimum 10 napot kell nekik is ott lenni.

Élvezettel nézném ahogy szenvednek még akkor is ha semmi szexuális töltetű dolog nem történik...

tegnapelőtt 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Eldumálnék Tóth Bettinával, hogy miért utál minden férfit :D
tegnapelőtt 12:08
 4/5 StevenUp ***** válasza:
Tudom nem influenszer, de pl Radics Petivel elmennék egy jó fesztiválra és egy hétig innánk buliznánk meg headbang-elnénk valami b kategóriás rock/punk rock/ metal banda számai alatt
tegnapelőtt 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szőke Rebekával. Iszonyú gyönyörű csaj szerintem, és egyébként nagyon közvetlen, kedves is a személyisége magánemberként is. Vele kb bármi program jöhetne, szerintem jól sülne el. 😁
tegnapelőtt 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!