Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktál csókolózni és/vagy kinyalni a prostit ha mész hozzá?
Figyelt kérdés
Régen sokat kinyaltam , meg párral csókolóztam is bár ezt kevés engedte, de sose kaptam el semmit, viszont mostanában már kicsit aggódok emiatt és nem szoktam ezeket vállalni pedig főleg ott felizgulva mindig lenne kedvem hozzá..ma 16:58
1/10 anonim 

válasza:

Csókolózni csak egyszer, amúgy nem szoktam. Nyalni azért többször is szoktam.
2/10 A kérdező kommentje:
De azért nem szoktál mert nem opció vagy nem akarsz? Elég kevés vállal csókot, gondolom túl intimnek tartják.
ma 17:02
3/10 anonim 

válasza:

1# vagyok. Csak olyannal teszem akit annyira vonzónak tartok. Nekem a szomszedlany feeling jön be, abból pedig elég kevés van. A k…vasabb kinezetuekkel nem tudnam elkepzelni.
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem pont azok a vonzóak amelyikek olyan jól néznek ki, hogy tudod sose kaphatnád meg pénz nélkül az átlag napokon. A szomszédlány kinézetűek nem annyira csigáznak fel ilyen szempontból.
ma 17:30
5/10 anonim 

válasza:

Van egy kis roma csajszi aki mindent enged nekem, gumi nélkül nyomom és mindig bele is élvezek. Olyan szenvedélyeseket még nem basztam mint vele, de ő is imád
7/10 anonim 

válasza:

Nyalom, falom a punciját és a popsiját is. A popsijába bele is szoktam dugni a nyelvem. Ő is nyalja az én fenekem nyelvbedugósan. Csók az alap és nem kérdés, főleg szájba élvezés után. Punci és popsi szex van gumi nélkül, beleélvezéssel is. Ha popiba, vagy punciba lövöm, ráül a számra és kinyalom kicsorgatja a számba a gəcimet és úgy csókolózunk, átcsorgatjuk egymásnak és disznókodósan hosszan smárolunk. Nekem ez a heppem, neki meg marhára tetszik. Van olyan is, mikor popsiból átrakom a szájába szopiztatom, beleélvezek a szájába, misszibe be is vágom a puncijába és folytatom a dugást úgy, hogy közben a gəcimmel a szájába csókolózunk.
8/10 A kérdező kommentje:
Szép próbálkozás, de ez kamu.
ma 18:14
9/10 anonim 

válasza:

Sose nyalnék prostit. Végképp nem csókolnám. Nem akarom más spermáját a számba
10/10 anonim 

válasza:

Régebben előfordult mindkettő, de a betegségek kockázata miatt leszoktam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!