Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek rossz az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rossz az ha valaki csak azért nem tetszik mert kopaszodik vagy kopasz?

Figyelt kérdés

Nem azért mert rosszabbnak tartom őket vagy hibáztatnám őket hiszen tudom, hogy genetika meg stressz. De egyszerűen a hideg futkos a hátamon nőként ha azt látom egy helyes férfi vagy bármilyen kopaszodik. És sajnos annyira durván idegesít ez engem, hogy nem tudok egyáltalán rájuk férfiként tekinteni akivel lehetne is valami és ugymond ghostingolom őket (nem merem megmondani miért nem szeretnék semmit se hiszem milyen jogon rugjak bele az önbizalmukba) De közben meg bennem van a bűnbánat is mivel nem szép dolog ez. Gyakran azt hiszem azért van ez nálam, mert sose volt a családomban nagyon kopaszodó és imádom a férfi hajakat is.

Nyilván tudom h ez is ízlés dolog. De nagyon sok ismerősöm támad emiatt, hogy minden pasi valamennyire kopaszodik vagy fog így ne válogassak.

ápr. 19. 17:37
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
8%
Nekem teljesen mindegy, hogy hogy éled az életedet.
ápr. 19. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Na most ha neked futkos a hideg a hátadon hogy ha egy amúgy helyes kopaszodó férfit látsz akkor képzeld el milyen lehet ennek a férfinak ismerkedni amikor tudja hogy a legtöbb nőnél azonnal kuka mert kopaszodik.

Csak úgy kíváncsiságból, mennyi idős vagy?

ápr. 19. 17:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Ezért se merem megmondani mert bànt engem is h csak emiatt taszít a másik. És szerencsétlent bántsam meg jobban? 28 vagyok. Tényleg sok korombeli vagy idősebb már kopaszodó erősen. Eskü semmi más nem indít be ilyen taszítást.
ápr. 19. 17:46
 4/11 anonim ***** válasza:
16%

Ezek szerint van egy kopaszodó udvarlód.

Engem meg a sörhas taszít lányoknál, azonnal off, lehet akármilyen jó fej, nem érdekel hogy lehet emiatt nincs párom.

Egy kopaszodó :)

ápr. 19. 17:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezért mondom. Ha a férfiak is kijelentik ezt. (Ami teljesen okés mert ízlés kérdése). Alkati dolog miért elfogadott a társkeresésnél de ha meg a kopaszodás zavar akkor válogatós, bunkó némber vagyok.
ápr. 19. 17:52
 6/11 anonim ***** válasza:
19%
Nem válogatos bunkó némber vagy hanem felszínes (mint az emberek nagyrésze, köztük én is).
ápr. 19. 17:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen hátrány, mert az idő előrehaladtával egyre többen kopaszodnak, így nagyon nehezen találsz párt.
ápr. 19. 18:25
 8/11 anonim ***** válasza:
A régi rómaiak óta tudjuk ízlésen nem lehet vitatkozni. A tiéd ilyen, egészségedre. A kopasz pasiknak nyilvánvalóan nem fog tetszeni, de ez van. Nem kell a döntésedet megindokolnod - pláne az ismerkedések ennyire korai fázisában. Megmondod, bocs nem tetszel és kész.
ápr. 19. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Minden ismerősödnek rohadtul igaza van. De neked is. Ha téged ez zavar nem fog változni bár valóban nem értem hogy amúgy ha minden más viszonylag rendben van akkor ez miért gond.
ápr. 19. 22:51
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Csak mondom, hogy 30 körül a ferfiak 85-90% kopaszodik. Ki előbb ki utóbb de ez megtörtenik.
ápr. 20. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!