Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok valakit akivel minden passzol csak azért mert nem működik a szex ?

Ha sokáig nem működik a szex akkor egy ponton kieleguletlen lesz valaki. Az meg frusztrációhoz vezet, ami pedig több konfliktust eredményez.
Én négy évig voltam egy kapcsolatban ahol nem volt jó a szex, a végére a kapcsolatunk is nagyon gatya volt, bár igazából nem tudom ha a szex jó lett volna akkor más lett volna e a kimenetel.

Kilenc évet vesztegettem el egy olyan kapcsolatban, ahol nem működött a szex. Merevedési zavara és nagyon alacsony libidója volt. Évente 1-2x szexeltünk és akkor is legfeljebb fél percig tartott.
Barátnak, lakótársnak tökéletes volt, de én olyan társra vágyom, akivel a szexuális energiánk is passzol.

Egyértelmű. Rövid távon kompenzálhat sok dolog, de a hosszútávú kielégületlenség senkinek sem jó.
28L

Személytől függ, ki milyen, kinek mi.
Nyilván a szex a kapcsolat része és ha valami egy kapcsolatnak a része annak jól kell, hogy működjön, hogy az a kapcsolat is továbbra is jól működjön:)
Ha két zárkózottabb ember együtt van, akiknek alacsonyabb a libidó lehet működhet, ha a szex nekik nem fontos.
Bár én személy szerint magas libidóval rendelkezem, szeretem az orgazmust, a szexet. Viszont ha a bizonyos személlyel jó a kapcsolatom és nagyon szeretem őt, akkor a kevés szexel is megtudok elégedni, ahelyett hogy szakítsak vele...

En nem hagytam el volt ket masik srac akivel osszejartam szexelni. Az exemet pedig gyorsan szajjal lerendeztem neki se legyen panasza
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!