Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elhagynátok valakit akivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok valakit akivel minden passzol csak azért mert nem működik a szex ?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 22:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Mi a konkrét probléma ami miatt nem működik?
tegnapelőtt 22:09
 2/17 Pomazi73 ***** válasza:
79%
Az nem biztos. De lehet keresnék olyat akivel a szex is megvan.
tegnapelőtt 22:12
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha sokáig nem működik a szex akkor egy ponton kieleguletlen lesz valaki. Az meg frusztrációhoz vezet, ami pedig több konfliktust eredményez.

Én négy évig voltam egy kapcsolatban ahol nem volt jó a szex, a végére a kapcsolatunk is nagyon gatya volt, bár igazából nem tudom ha a szex jó lett volna akkor más lett volna e a kimenetel.

tegnapelőtt 22:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Oka?
tegnapelőtt 22:17
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem is egyből, de idővel ez tönkre fogja tenni a kapcsolatot. Korosztálytól függően, szex fontos része a párkapcsolatnak. Bár 50-60 vagy afelett már nem, de addig el kell jutni... Ha fiatalabbak vagyok, akkor gondolkodjatok el a továbblépésen, mert az ebből fakadó frusztráció nagyon sok veszekedést fog idővel okozni, és az csak kínszenvedés lenne, nem kapcsolat.
tegnapelőtt 22:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Kilenc évet vesztegettem el egy olyan kapcsolatban, ahol nem működött a szex. Merevedési zavara és nagyon alacsony libidója volt. Évente 1-2x szexeltünk és akkor is legfeljebb fél percig tartott.

Barátnak, lakótársnak tökéletes volt, de én olyan társra vágyom, akivel a szexuális energiánk is passzol.

tegnapelőtt 22:44
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmű. Rövid távon kompenzálhat sok dolog, de a hosszútávú kielégületlenség senkinek sem jó.

28L

tegnapelőtt 22:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Személytől függ, ki milyen, kinek mi.

Nyilván a szex a kapcsolat része és ha valami egy kapcsolatnak a része annak jól kell, hogy működjön, hogy az a kapcsolat is továbbra is jól működjön:)

Ha két zárkózottabb ember együtt van, akiknek alacsonyabb a libidó lehet működhet, ha a szex nekik nem fontos.

Bár én személy szerint magas libidóval rendelkezem, szeretem az orgazmust, a szexet. Viszont ha a bizonyos személlyel jó a kapcsolatom és nagyon szeretem őt, akkor a kevés szexel is megtudok elégedni, ahelyett hogy szakítsak vele...

tegnapelőtt 23:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Epp egy ilyenben vagyok, és már feszélyez. Pasim igénye heti egy, nekem a többszöröse.
tegnapelőtt 23:36
 10/17 anonim ***** válasza:
61%

En nem hagytam el volt ket masik srac akivel osszejartam szexelni. Az exemet pedig gyorsan szajjal lerendeztem neki se legyen panasza

20N

tegnap 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!