Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretői szerelem?
Figyelt kérdés
Van-e olyan, akinek jól mükődő kapcsolata van, de már elmúlt a szerelem és szenvedély és ezt egy szeretői kapcsolatban szeretné megélni?
N
tegnapelőtt 21:33
1/18 Pomazi73 

válasza:

Igen van. Jópàran vagyunk így vele.
2/18 anonim 

válasza:

Hány évesen jutottál ide? Nekem korábban volt egy ilyen kapcsolatom és megléptem, az nem sült el jól azonban most 3 éve van egy remekül működő, többes felállás fel tudja dobni a dolgokat;)
3/18 anonim 

válasza:

Pár százezer félrekúrni akaró pasit szerintem lehet találni Magyarországon 😄
4/18 anonim 

válasza:

Itt csak ilyenek vannak. De aszni nem tudnak, csak a szájuk nagy.
5/18 anonim 

válasza:

Én kapcsolatom 1 éve ért véget, azóta egyedül vagyok.
De ez nem azt jelenti, hogy ne vágynék semmire.
Csak az nem megy olyan egyszerűen ebben a korban már sajnos. :(
39/F
6/18 anonim 

válasza:

#5 Fiatal ember vagy, a legjobb korban! Szomszédasszonyom lassan hetven, ő szokta mondogatni, hogy az ő korában már nehéz társat találni.
7/18 anonim 

válasza:

Szeretői kapcsolat nálam csak a szexről szól. Nem viszek bele érzelmeket és nem alakul ki bennem kötődés.
Ha szerelemre, szenvedélyre vágyom, akkor partnert keresek, nem dugó pajtit.
38N
8/18 anonim 

válasza:

7. Párhuzamban van kapcsolatod és szeretőd?
9/18 anonim 

válasza:

7es én is így vagyok vele. Nem szabad belevinni érzelmeket csak annyit amennyi egy ilyen kapcsolathoz kell.
10/18 A kérdező kommentje:
#7 Te ezt nőként így tudod befolyásolni?
tegnapelőtt 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!