Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen kegyetlen az elet?

2
Nekem is nagy, de sosem találtam könnyen. Ennek oka, hogy a nők nem farokméret alapján keresnek még dugni se. Bár így negyven felett már egész biztos hogy nem tudnám megszámolni hány csaj volt csak szexre, de kivétel nélkül mindet el kellett csábítani, egy se jött magától, hogy a nagy farkam kell neki! A tapasztalat tehát ellentétes az állításoddal, ergo kamuzol... Hallottam már nagyfarkú incelről is egyébként! 😄

Annyira nem tudjak az ilyenek hogy milyen az élet
Átlagos nőként is már max csak az átlag pasikra van lehetőség, nem szép nőként meg csak a hozzad hasonlókra... és azt is meg kell találni...

Az állításod elméletben igaz lehet. Egy nő könnyebben talál valakit ha szexelni akar.
A különbség csak annyi, hogy egy nő nem BÁRKIT akar találni, még szexre sem.
Így már nem is olyan egyszerű a helyzet.
Az, hogy nektek férfiaknak ha dughatnékotok van még utolsó telepi Marika is elég lenne az nem a mi problémánk.

Hát én hiába vagyok szép nőként, baromira megszűröm azt, hogy ki az akivel szexelni akarok.
Ez nem úgy néz ki, hogy lemegyek az első szórakozóhelyre vagy kocsmába és az első pasit felhívom aki ad egy italt könyörgöm. :D
Nagyon könnyű azt hinni, hogy a nők előtt így ki van kövezve az egész élet, de mivel mi nem úgy működünk mint a férfiak, semmivel se könnyebb a helyzetünk.
Nem egy férfi barátom és ismerősöm van, mind megerősítette, hogy amikor már hónapok óta nem szexelt akkor már mindegy volt csak legyen valaki. Ha megvolt az összes foga meg kinézett valahogy akkor mehet. Akkor is, hogyha amúgy nincsenek egy hullámhosszon.
Nekem ez elképzelhetetlen, ehhez több kell a szexhez számomra akkor is ha nem kapcsolatról van szó. 🤷🏻♀️
És ezzel vagyunk így még egy páran.
Vagy te hogy gondolod hogy telik egy átlagos nő napja ha szexet akar? :D
Amúgy mivel egy nő (többnyire) egy férfival szexel egyszerre, így pont ugyan annyi esélyed van megtalálni egy szexre kapható nőt mint neki téged. De helyette inkább sírsz a neten.

Az élet igazságtalan! Na és ? Küldjünk zsepit?
Ha kisirtad magad akkor kezdj el dolgozni a külsődön meg a anyagi helyzeteden. Ha nem akarsz idős otthonos korodig csak recskazni.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!