Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prideval kapcsolatba mért a politikusokat szidják?

Ez csak egy ürügy, a nyakamat teszem rá, hogy a következő a Tisza eseményeinek az ellehetetlenítése lesz.
Érdekes mód a kitörés napja meg egyéb neonáci nyomulások nem ártanak a gyerekeknek. Meg a kocsis módjára anyázó részeg foci drukkerek sem.
Én három éve járok pridera hetero nő létemre, mert fontosnak tartom a kiállást a kisebbségek mellett, és soha egyetlen egyszer se láttam semmi megbotránkoztatót.

#4 mondjuk az hogy a kisebbség azt érzi hogy nekik úgy kell megnyilvánulnia hogy a nyílt utcán kell pucéran a széthúzott seggét lengetnie az összes andrássy úti ház összes ablaka előtt az mondjuk baromi tré.
Ezek azok akiket amúgy a melegek (mármint azok akik nem kérkednek vele úton útfélen) is megvetnek.

Nem kell fesztivàlt, hangloskodàst, útlezàràst csinàlni, mert meg akarjâk mutatni, hogy ők màsak, defektesek. Otthon a falak között tetszése szerint kiélheti màssàgàt, és mindenki jól érezheti magàt!
#4 én értem is àllj ki légyszi, mert én is kisebbség vagyok valamiben, és hàtrànyos is vagyok!!!

7. Láttál ilyent vagy csak a Viktor mesélte, te meg elhitted?
8. Miben vagy hátrányos? (Ha már egyszer kijelentetted, hogy az vagy?)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!