Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prideval kapcsolatba mért a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prideval kapcsolatba mért a politikusokat szidják?

Figyelt kérdés
Ki kényszeríti a nyugdíjas nőt hogy kivigye a 12 év körüli unokáját?nem a gyerekek érdekében lett beszüntetve,egymást akarják lejáratni
ma 18:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem csak változtatni akarnak a gyülekezés jogon, erre fogják, így már semmiért nem mehetnek ki az emberek
ma 18:49
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki nyugodjon meg, csak botrànyos szervezett hülyeségért nem menhetsz, de csak oda! Bàrhova màshova. Menj a baràtnőddel a szigetre, hegyekbe kiràndulni!!!
ma 18:56
 3/16 A kérdező kommentje:
2 mivan?
ma 18:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy ürügy, a nyakamat teszem rá, hogy a következő a Tisza eseményeinek az ellehetetlenítése lesz.

Érdekes mód a kitörés napja meg egyéb neonáci nyomulások nem ártanak a gyerekeknek. Meg a kocsis módjára anyázó részeg foci drukkerek sem.

Én három éve járok pridera hetero nő létemre, mert fontosnak tartom a kiállást a kisebbségek mellett, és soha egyetlen egyszer se láttam semmi megbotránkoztatót.

ma 19:07
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
Nekik kéne kimeni pedó fesztiválra mert az termeszetes nekik
ma 19:16
 6/16 anonim ***** válasza:
Mi az a purdé?
ma 19:29
 7/16 anonim ***** válasza:
35%

#4 mondjuk az hogy a kisebbség azt érzi hogy nekik úgy kell megnyilvánulnia hogy a nyílt utcán kell pucéran a széthúzott seggét lengetnie az összes andrássy úti ház összes ablaka előtt az mondjuk baromi tré.

Ezek azok akiket amúgy a melegek (mármint azok akik nem kérkednek vele úton útfélen) is megvetnek.

ma 20:09
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell fesztivàlt, hangloskodàst, útlezàràst csinàlni, mert meg akarjâk mutatni, hogy ők màsak, defektesek. Otthon a falak között tetszése szerint kiélheti màssàgàt, és mindenki jól érezheti magàt!

#4 én értem is àllj ki légyszi, mert én is kisebbség vagyok valamiben, és hàtrànyos is vagyok!!!

ma 20:16
 9/16 anonim ***** válasza:

7. Láttál ilyent vagy csak a Viktor mesélte, te meg elhitted?

8. Miben vagy hátrányos? (Ha már egyszer kijelentetted, hogy az vagy?)

ma 20:51
 10/16 anonim ***** válasza:
#9 ki ne találd már hogy szerinted normál utcai ruhában csak sétálgatnak.. .
ma 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!