Fidszesek, ti mit gondoltok arról. amit a kormánypárti politikusok mondtak a pride-al kapcsolatban?
2022. júl. 31. 18:52
1/11 anonim válasza:
Gondolom mindegyik politikus mást mond.
3/11 anonim válasza:
Igazuk van teljesen. Mehettek volna tusványosra is. Ott is volt drog :XD
4/11 A kérdező kommentje:
#2 Kattints a linkre, amit a leírásban megadtam:)
2022. júl. 31. 18:58
6/11 anonim válasza:
A fideszesek nem gondolkodnak. Egyetértenek a videóban hallottakkal, de ha a szöges ellentétét mondták volna, azzal is egyetértenének.
9/11 Drakula válasza:
Most mit meg lepő ez?
A fidesz politikusai nem akarják betiltani a pridot, max a szavazói vagy a mi hazánk.
10/11 anonim válasza:
Én már láttam ezt a videót és fideszes vagyok DE támogatom az lmbtqiap+-t szerintem a legtöbben rendesen válaszoltak nem értettem hogy a Gulyás Gergely miért nem akart semmit üzeni ott volt a lehetőség hogy valamit üzenjen kifejezetten az lmbtq-nak de nem tette.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!