Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan méritek a farkatokat? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan méritek a farkatokat? Neki nyomjátok a vonalzót?

Figyelt kérdés
Melyik méréssel milyen érték jön ki? Tehát gondolok arra neki nyomva 14,5 ha meg nem nyomod neki akkor 13cm.
ma 10:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

DIN szabvány szerinti lézeres phaxméter 2.4-es készülékkel :D

#9 nem nyomódik össze mert nem a falnak nyomod neki, hanem a csaj hátsójának, p.ncijának az meg elég puha.

Ráteszed kb. megméred ennyi elég. Nem azon a fél - egy cm-n fog múlni hogy a csaj élvezi-e veled a szexet.

ma 14:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Az nem viszont itt azt írják, hogy 12 kicsi, 15 már bőven jó. Nekem benyomva 15, nekiérintve pedig 12. Közel 3cm zsír réteg fedi, úgy hogy közben nem vagyok túlsúlyos.
ma 16:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nekinyomom, de nem nyomom be :D szerintem így korrekt :D
ma 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!